Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox έκαναν reunion με αέρα...«Friends»!

20.04.2022
Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox έκαναν reunion με αέρα...«Friends»!
Δες το βίντεο στο Instagram

Η Jennifer Aniston ξαναβρέθηκαν πρόσφατα σε ένα γλυκό αφιέρωμα στη φιλία τους και το show που τις εκτόξευσε στη φήμη. Η Aniston μοιράστηκε με τους 40,2 εκατομμύρια followers της ένα Boomerang που δείχνει την ίδια και την Cox να φορούν μπλουζάκια "Friends Forever".

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: "Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά"

Οι πρώην συμπρωταγωνίστριες του «Friends» έκαναν το ντεμπούτο των προϊόντων που θα πωλούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό υγείας και ανάπτυξης Americares και το EBMRF, μια φιλανθρωπική οργάνωση που ευαισθητοποιεί τη σπάνια γενετική διαταραχή του δέρματος Epidermolysis Bullosa.

Kate Hudson: Οι νέες απίθανες οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκε

Οι θαυμαστές του σόου μπορούν να αγοράσουν καπέλα, φούτερ, πουκάμισα, κούπες, θήκες τηλεφώνων και φούτερ με εμβληματικά αποσπάσματα των «Friends».

Το «Friends» προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004 και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου όλων των εποχών — το φινάλε της σειράς ήταν το τηλεοπτικό επεισόδιο με τις περισσότερες προβολές της δεκαετίας του 2000. Το cast του δημοφιλούς show επανενώθηκε το 2021 για το «Friends: The Reunion».