Catherine Zeta Jones & Michael Douglas: Απολαμβάνουν τις διακοπές με τα παιδιά τους και μοιράζονται σπάνιες selfies

19.04.2022
Catherine Zeta Jones & Michael Douglas: Απολαμβάνουν τις διακοπές με τα παιδιά τους και μοιράζονται σπάνιες selfies
Η Catherine Zeta-Jones και ο σύζυγός της Michael Douglas αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα με τα δύο τους παιδιά, τον 21χρονο γιο τους Dylan και την 18χρονη κόρη τους Carys. Η οικογένεια βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του κολεγίου του Dylan και φαίνεται ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται.

Φορώντας καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου, ο Douglas φαίνεται στο πίσω μέρος της οικογενειακής selfie. Η Zeta Jones ήταν μπροστά και στο κέντρο και έδειχνε λαμπερή ως συνήθως, ενώ ο Dylan είχε στριμωχτεί κοντά στη μαμά του για να χωρέσει στη φωτογραφία. Η Carys είχε τη δική της λαμπερή στιγμή κλείνοντας τα μάτια της και σηκώνοντας το πρόσωπό της προς τον ήλιο. Η όμορφη μαμά ήταν ενθουσιασμένη που είχε τα παιδιά της μαζί. Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η μπάντα είναι ξανά μαζί! Χαρούμενη, πολύ χαρούμενη! Πανεπιστημιούπολη!»

Michael Douglas: Η αντίδρασή του όταν τον πέρασαν για παππού της κόρης του

Ο Douglas, η Zeta-Jones και η Carys επισκέφτηκαν τον Dylan στην πανεπιστημιούπολη του Brown University, όπου είναι τελειόφοιτος. Επίσης, εντοπίστηκαν να περνούν μερικές τουριστικές στιγμές όπως κάθε άλλη οικογένεια στην πόλη. Περιηγήθηκαν στο The Breakers, την έπαυλη Gilded Age στο Newport του Rhode Island, η οποία ήταν η θερινή κατοικία του Cornelius Vanderbilt II. Ο Douglas δημοσίευσε μια χαριτωμένη φωτογραφία των τεσσάρων τους μπροστά στο εντυπωσιακό κτήμα.

Catherine Zeta-Jones: Αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατάνε εντυπωσιακή στα 51 της χρόνια

Αφού πλέον άδειασε η οικογενειακή φωλιά, το ζευγάρι προσαρμόζεται τώρα για να ζήσει μόνο του. Αυτό περιλαμβάνει την απόλαυση του χρόνου που έχουν μόνοι τους, αλλά και τη μείωση σε μέγεθος της τεράστιας κατοικίας τους στο Μανχάταν. «Κοιτάμε ο ένας τον άλλον και λέμε, “Λοιπόν, είμαστε μόνο εγώ και εσύ μωρό μου”», είπε ο Douglas στο The Today Show. Όλα τα μέλη της οικογένειας συνδέονται με έναν στενό οικογενειακό δεσμό και είναι φανερό από τις φωτογραφίες ότι αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασαν με τα παιδιά τους θα τους μείνει αξέχαστο.