Jennifer Garner: Έκλεισε τα 50 και απολαμβάνει την ηλικία της και κάθε ρυτίδα στο πρόσωπο της

24.04.2022
Jennifer Garner: Έκλεισε τα 50 και απολαμβάνει την ηλικία της και κάθε ρυτίδα στο πρόσωπο της
Η Jennifer Garner έκλεισε τα 50 στις 17 Απριλίου και δείχνει να το απολαμβάνει. Η σταρ του Χόλιγουντ πιστεύει στο να δείχνεις φυσιολογική και να απολαμβάνεις τις μικρές ευλογίες της κάθε μέρας αντί να τρέχεις πίσω από μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Οι αναζωογονητικές απόψεις της για το πώς μεγαλώνει μια γυναίκα, μας υπενθυμίζουν ποιο είναι πραγματικά το νόημα της ζωής. Και μπορούμε να πούμε από τη φυσική λάμψη που εκπέμπει το πρόσωπό της, ότι η φιλοσοφία της για την ομορφιά λειτουργεί πραγματικά. Εμείς πιστεύουμε ότι η αποδοχή όλων των σταδίων της ζωής με ανοιχτή καρδιά είναι το μυστικό της πραγματικής ομορφιάς και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου τις απόψεις της Jennifer που μας δίνουν έμπνευση.

Μια σταρ που είναι απόλυτα προσγειώμενη

Φαίνεται ότι καμία φήμη ή περιουσία δεν μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ταπεινή και αυθεντική φύση της Jennifer Garner. Η ηθοποιός του 13 Going on 30 μοιράζεται στο Instagram της, 50 πράγματα που την κάνουν χαρούμενη. Και η λίστα είναι μια επιβεβαίωση ότι αυτή η μαμά των τριών παιδιών, βρίσκει την ευτυχία της στις απλές απολαύσεις της ζωής. Μοιράζεται με τους followers της ότι το να φτιάχνει τα αγαπημένα ρολά κανέλας των παιδιών της, να κάνει μια απλή βόλτα με μια φίλη της ή να καλλιεργεί το δικό της τσάι είναι μερικά από τα πράγματα που λατρεύει περισσότερο.

Jennifer Garner: Τι πιστεύει για τον αρραβώνα των Bennifer και τι της "ετοιμάζουν" εκείνοι

Το αληθινό νόημα της ζωής

Όπως συμβαίνει με όλους μας, η ζωή της Jennifer δεν είναι πάντα ένα κρεβάτι στρωμένο με τριαντάφυλλα και το να βρίσκεται στο προσκήνιο μπορεί να κάνει τις δύσκολες στιγμές ακόμη χειρότερες. Για παράδειγμα, ο περίπλοκος χωρισμός από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Ben Affleck, απασχόλησε πολύ τα μέσα ενημέρωσης που εξακολουθούν ακόμα και τώρα να παρακολουθούν στενά κάθε εμπόδιο στη σχέση τους.

Ωστόσο, η Jennifer φαίνεται να αντιμετωπίζει με θάρρος όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, προβάλλοντας τη θετική της στάση και ένα πλατύ χαμόγελο. Η ίδια αποκάλυψε: «Κάτι που λέω στον εαυτό μου: Χαλάρωσε. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για επαναξιολόγηση και αλλαγή συνηθειών, για σύνδεση, για επιδιόρθωση, για μια συνεχή αναζήτηση. Θα είναι εντάξει».

Η φιλοσοφία της για την ομορφιά

Η γνήσια προσέγγισή της στη ζωή και η έλλειψη τεχνασμάτων αντικατοπτρίζονται επίσης στη φυσική της εμφάνιση. Η ηθοποιός είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής της φυσικής και «πραγματικής» εμφάνισης και απέχει πολύ από τις αισθητικές επεμβάσεις. Η ίδια εξήγησε: «Θέλω να φαίνομαι κανονική. Πάντα ένιωθα πολύ δυνατή για αυτό».

Και σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμμονή να διατηρήσουν τη νιότη τους με κάθε κόστος, η ηθοποιός που έκλεισε τα 50, φαίνεται να υποδέχεται τη νέα δεκαετία με ανοιχτές αγκάλες. Μοιράστηκε τη συμβουλή της μαμάς της να μην αφιερώνει χρόνο κοιτάζοντας τον καθρέφτη και εστιάζοντας σε αυτό που αλλάζει, είπε «Μην κοιτάς! Απλά να νοιάζεσαι λιγότερο, να είσαι ευγνώμων που μεγαλώνεις». Πρόσθεσε: «Η ομορφιά είναι όπως είναι η ομορφιά. Μην κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, κοίτα τους άλλους ανθρώπους».

Jennifer Garner: Η γυμναστική της ρουτίνα που μπορείς να κάνεις και εσύ εύκολα

Τα μεγάλα σχέδια για τα γενέθλια της

Θα γίνει 50 σήμερα 17 Απριλίου και η Garner είναι ενθουσιασμένη που θα γιορτάσει αυτή την σημαντική στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα, παρόλο που δεν έχει κάνει ακόμη συγκεκριμένα σχέδια. Η ηθοποιός που γεννήθηκε στο Τέξας και μεγάλωσε στη Δυτική Βιρτζίνια αποκάλυψε: «Η οικογένειά μου έχει εισιτήρια για να βγούμε. Οι γονείς μου και οι αδερφές μου, οι ανηψιές μου και τα ανίψια μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αλλά ανυπομονώ».

Τι λέει στον εαυτό της καθημερινά

Είναι σαφές ότι η διάδοση της αγάπης και της θετικότητας είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία για την Jennifer και είναι ένας κανόνας που ακολουθεί στην καθημερινή της ζωή. Το να μεγαλώνεις μπορεί να είναι τρομακτικό για πολλές ανάμεσά μας και αυτό που έχει να πει για αυτό είναι αυθεντικό: «Χρησιμοποίησε τον χρόνο που έχεις για να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο αντί να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να ανησυχείς».