Ξανά πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης - Η ανακοίνωσή του αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού

06.04.2022
Ξανά πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης - Η ανακοίνωσή του αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού
Η σύζυγος του έλληνα σεφ, Κωνσταντίνα, είναι έγκυος για δεύτερη φορά και ο ίδιος μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω social media.

Τον Φεβρουάριο του 2021 ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας με ένα χαριτωμένο σκίτσο ενός μικρού μάγειρα. Τον Σεπτέμβρη του ίδου χρόνου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την ίδια μέρα βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος είχε γεννηθεί τον Ιούλιο.

Σήμερα με ένα νέο σκίτσο στην ίδια λογική αλλά σε άλλο... φύλο, ο Άκης ενημερώνει τους φίλους τους ότι "σε λίγους μήνες ο μικρός Αχιλλέας θα έχει παρεούλα". Προφανώς, λοιπόν, ο Άκης και η Κωνσταντίνα περιμένουν κοριτσάκι αυτή τη φορά. Ευχόμαστε "με το καλό" και περιμένουμε νεότερες πληροφορίες.

Τώρα πια, έχουμε δει την αγαπημένη του πρώτου έλληνα Master Chef πολλές φορές όμως με την ευκαιρία ας θυμηθούμε την πρώτη φορά που εκείνος έδειξε το πρόσωπό της στα social media.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤, είχε γράψει στη λεζάντα μιας γλυκύτατης selfie που ειχε μοιραστεί λίγο μετά την άφιξη του υιού ο Άκης και ιδού: