Kristen Stewart: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα Όσκαρ και το δημόσιο φιλί στην αρραβωνιαστικιά της

28.03.2022
Kristen Stewart: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα Όσκαρ και το δημόσιο φιλί στην αρραβωνιαστικιά της
Μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο η δημοφιλής ηθοποιός αλλά απόλαυσε την κάθε στιγμή της βραδιάς, έχοντας στο πλάι της την αγαπημένη της.

Αυτή η χρονιά πρέπει να είναι η πιο ευτυχισμένη στη ζωή της Kristen Stewart, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ερμηνεία της ως πριγκίπισα Diana στην ταινία "Spencer" αποθεώθηκε από τους κριτικούς ενώ την έφερε μέχρι και τα Όσκαρ ενώ η σχέση της με την Dylan Meyer πάει από το καλό στο καλύτερο αφού μετά τον αρραβώνα τους, έρχεται και ο γάμος οσονούπω!

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο σετ μίας ταινίας πριν από 8 χρόνια όμως δεν «έδεσαν» παρά 6 χρόνια αργότερα. «Εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου μου και τρελάθηκα, "Που ήσουν σε όλη του τη ζωή και γιατί δεν σε είχα γνωρίσει μέχρι τώρα"», εξήγησε η βραβευμένη ηθοποιός η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είπε το «Σ' αγαπώ» μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Η Kristen και η Dylan περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ σε πλήρη αισθητική αρμονία -με τις ευλογίες της Chanel- και άφησαν το στίγμα τους δίνοντας στους φωτογράφους αυτό που ήθελαν. Το φιλί τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει την ευτυχία σε όλο της το μεγαλείο.