Oscars 2022 In Memoriam: Στο τιμητικό βίντεο εμφανίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης όμως υπήρξαν αντιδράσεις για άλλους που ξεχάστηκαν

28.03.2022
Oscars 2022 In Memoriam: Στο τιμητικό βίντεο εμφανίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης όμως υπήρξαν αντιδράσεις για άλλους που ξεχάστηκαν
Μεγάλη βραδιά για τον κινηματογράφο η χθεσινή και, όπως ήταν αναμενόμενο, είδαμε το τιμητικό βίντεο για όσους "έφυγαν" τη χρονιά που πέρασε. Και, όπως κάθε χρόνο, υπήρξαν παραλείψεις.

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε χθες στο Λος Άντζελες και, δυστυχώς, από όλα όσα συνέβησαν μέσα στην αίθουσα, το γεγονός που σημάδεψε τη βραδιά ήταν το χαστούκι που έδωσε -και, μάλιστα, σε Live μετάδοση- ο Will Smith στον Chris Rock.

Υπογραμμίσαμε τις παρουσίες που ξεχώρισαν (με την καλή και την κακή έννοια), το ελληνικό "παρών" στο κόκκινο χαλί, ενώ καταγράψαμε τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες και τώρα στεκόμαστε στη συγκινητική στιγμή όπου προβλήθηκε το βίντεο τιμή σε όσους ανθρώπους του κινηματογράφου έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε.

Μεταξύ εκείνων που τιμήθηκαν ήταν και ο Μίκης Θεοδωράκης ο οποίος πέθανε στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 σε ηλικία 96 ετών.

Ιδού το εν λόγω βίντεο, από το οποίο, όμως, όπως υπογραμμίστηκε από αναρτήσεις στο Twitter έλειπαν αρκετά ονόματα, όπως αυτά των Ed Asner, Bob Saget, Norm MacDonald.