Βασίλης Κούκουρας: Ξέρεις τι επάγγελμα κάνει σήμερα ο "Μάνθος" του "Κωνσταντίνου και Ελένης";

28.03.2022
Βασίλης Κούκουρας: Ξέρεις τι επάγγελμα κάνει σήμερα ο "Μάνθος" του "Κωνσταντίνου και Ελένης";
Ο ηθοποιός έχει συνδυάσει την υποκριτική με ένα τελείως απρόσμενο επάγγελμα

Ο Βασίλης Κούκουρας, ο τηλεοπτικός Μάνθος του "Κωνσταντίνου και Ελένης", μίλησε μετά από καιρό στην κάμερα και αναφέρθηκε στην...πέραση που έχει στις γυναίκες ακόμα και σήμερα, αλλά και στο επάγγελμα που κάνει πλέον.

Μαρία Κορινθίου: "Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα το νούμερο είπα τώρα το ράβεις"

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα", όταν ρωτήθηκε για το πώς διατηρείται ακόμη σε φόρμα, απάντησε: "Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Προσέχω τι τρώω, κάνω γυμναστικές. Νομίζω ότι το μυστικό είναι ότι δεν έχω κακή βούληση. Δεν έχω κακή δεύτερη, τρίτη σκέψη".

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση με τον σύζυγο της έριξε το Instagram

Μιλώντας για τον "Μάνθο", ο ίδιος είπε ότι "το γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπό μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως έριχνε τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία".

Πλέον, ο Βασίλης Κούκουρας συνδυάζει την υποκριτική με τις ασφάλειες. "Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση, οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει. Πέρα από την δουλειά του ασφαλιστή και τη σειρά στο MEGA, θα είμαι και στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι 'Συμπέθεροι από τα Τίρανα'", δήλωσε.