Κim Kardashian: «Ο Kanye μου είπε ότι η καριέρα μου τελείωσε»

16.03.2022
Κim Kardashian: «Ο Kanye μου είπε ότι η καριέρα μου τελείωσε»
Kυκλοφόρησε το τρέιλερ για τo ριάλιτι των Kardashians και είναι ειλικρινά γεμάτο πικάντικα νέα. Εκτός από το ότι ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν μια εγκυμοσύνη, η Kim Kardashian μίλησε για τον χωρισμό της από τον Kanye West.

Ο Kanye εμφανίζεται στο τρέιλερ (προφανώς έδωσε στο Hulu την άδειά του να το μαγνητοσκοπήσει) και ακούμε την Kim να λέει: «Είναι πραγματικά δύσκολο με τον Kanye». Επιπλέον, βλέπουμε ένα σύντομο απόσπασμα μιας συνομιλίας που έχει η Kim με την Kourtney, όπου λέει για τον πρώην σύζυγό της, ότι «μου είπε ότι η καριέρα μου τελείωσε». Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά από αυτό το βίντεο, βλέπουμε πλάνα της Khloe Kardashian να ρωτά τις αδελφές της, «Γιατί πάντα δικαιολογούμε τους ανθρώπους που μας τραυματίζουν;».

Λοιπόν, τι γίνεται όμως με τον Pete Davidson; Δεν αναφέρεται άμεσα, αλλά το τρέιλερ περιλαμβάνει πλάνα από την Kim και τον Pete να φιλιούνται στο SNL καθώς η Kris Jenner λέει, «Αυτή είναι μια σχέση που δεν νομίζω ότι είδε κανείς να έρχεται». Βλέπουμε επίσης και την Κim να γράφει μηνύματα στον Pete κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Κάποια στιγμή χαμογελά καθώς ένας παραγωγός την ρωτά: «Σε ποιον στέλνεις μήνυμα, Κim;».

Η Kim μίλησε προηγουμένως για τον Pete στο Variety, λέγοντας: «Θα πρέπει απλώς να το δεις, αλλά είμαι πάντα ανοιχτή και ειλικρινής και θα είμαι πάντα, οπότε σίγουρα θα έχεις αυτή την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια όταν πρόκειται για τη σχέση μου. Σίγουρα εξηγώ πώς γνωριστήκαμε και ποιος επικοινώνησε με ποιον και πώς συνέβη και όλες τις λεπτομέρειες που όλοι θέλουν να μάθουν. Είμαι σίγουρα ανοιχτή να μιλήσω και σίγουρα το εξηγώ».

Σημείωσε επίσης, «Δεν μας έχουν τραβήξει βίντεο μαζί . Και δεν είμαι αντίθετη σε αυτό. Απλώς δεν είναι αυτό που θα κάνει αυτός. Αλλά αν συνέβαινε ένα event και ήταν εκεί, δεν θα έλεγε στις κάμερες να φύγουν. Νομίζω ότι μπορεί να μαγνητοσκοπήσω κάτι πραγματικά συναρπαστικό προσεχώς, αλλά όχι για αυτή τη σεζόν».

Οπότε, όλοι καταλαβαίνουμε ότι η σειρά θα έχει και επόμενη σεζόν.