Ben Affleck: Κι όμως, εμφανίζεται στο video clip του νέου τραγουδιού της Jennifer Lopez με (προφητικό;) τίτλο «Marry Me»

15.03.2022
Ben Affleck: Κι όμως, εμφανίζεται στο video clip του νέου τραγουδιού της Jennifer Lopez με (προφητικό;) τίτλο «Marry Me»
Σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου συμπρωταγωνίστησε στο video clip «Jenny from the Block» του 2002, ο Ben Affleck επέστρεψε σε ένα άλλο video clip της Jennifer Lopez, με πολύ πιο διακριτική εμφάνιση αυτή τη φορά.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή για τη μπαλάντα «Marry Me» των Lopez και Maluma από την ομώνυμη ταινία, ο Affleck εμφανίζεται πολλές φορές σε σκηνές στην κρεβατοκάμαρα, αλλά το πρόσωπό του δεν αποκαλύπτεται ποτέ (εκτός από μια φωτογραφία σε κορνίζα πάνω από ένα πιάνο). Σε μια στιγμή, το ζευγάρι αγκαλιάζεται στο κρεβάτι χωρίς πάλι να φανεί το πρόσωπο του Affleck. [φωτό επάνω]

Το συγκινητικό δώρο του Affleck

Δεν ξεχνάμε βέβαια και το βίντεο πού έφτιαξε ο ηθοποιός για το «On My Own», ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την Lopez. «Βλέποντάς το με έκανε να σκεφτώ το ταξίδι της αληθινής αγάπης, τις απροσδόκητες ανατροπές της και ότι όταν είναι αληθινό, μπορεί στην πραγματικότητα να διαρκέσει για πάντα», εξήγησε η Lopez στο newsletter της On The JLo, αναφερόμενη στο «πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό» κλιπ που παρουσίασε φωτογραφίες από την πρώτη τους σχέση μεταξύ 2002 και 2004. «Σοβαρά, αυτό έλιωσε την καρδιά μου».

Το σκεπτικό πίσω από τη δεύτερη φάση της σχέσης τους

Στο «Marry Me», η διακριτική εμφάνιση του Affleck ακολουθεί τα βήματα της συνολικής προσέγγισης του ζευγαριού στη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στον έρωτά του. «Πριν αποκαλύψουμε τη σχέση μας εκεί έξω, ήμασταν αφελείς και ποδοπατήθηκε λίγο», είπε η Lopez στο People, τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτή τη φορά, εξήγησε, «Και οι δύο είπαμε, "Ουάου, είμαστε τόσο χαρούμενοι και δεν θέλουμε τίποτα από αυτά να ξανασυμβούν". Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας».

Τώρα, η Lopez είπε ότι αισθάνεται «πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που βρίσκεται σε μια σχέση που είναι χαρούμενη και αγαπημένη» και θέλει να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να «το προστατεύσει και να το κρατήσει ασφαλές». Άλλωστε, οι δύο τελευταίες δεκαετίες την έκαναν να απολαύσει ιδιαίτερα τη δεύτερη ευκαιρία της αγάπης. «Είναι όμορφο με τον τρόπο που φαίνεται πολύ διαφορετικό από ότι ήταν πριν από χρόνια. Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση και χαρά για αυτό, κάτι που είναι ωραίο», πρόσθεσε η τραγουδίστρια στο People. «Όταν βρίσκεις κάποιον και τον αγαπάς πραγματικά και έχεις μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτό; Αυτό είναι ένα πραγματικά σπάνιο, πολύτιμο, όμορφο πράγμα και δεν το θεωρούμε δεδομένο».

Τώρα, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο Affleck θα κάνει πράξη το «Marry Me».