Courteney Cox: Ποιοv θεωρεί τον ωραιότερο άντρα από όλους όσους ερωτεύτηκε ως Monica στο Friends

15.03.2022
Courteney Cox: Ποιοv θεωρεί τον ωραιότερο άντρα από όλους όσους ερωτεύτηκε ως Monica στο Friends
Ως Μonica στο «Friends», η Courteney Cox κατάφερε να φιληθεί με πολλoύς διάσημους ηθοποιούς αλλά αυτοί που θυμάται να ξεχωρίζουν είναι μόλις δύο από τους καλεσμένους συμπρωταγωνιστές της ξεχωρίζουν.

«Λοιπόν, ο Tom Selleck ήταν ο ωραιότερος. Και ο πιο ψηλός», αποκάλυψε πρόσφατα η 57χρονη Cox, στον παρουσιαστή Sean Evans στο YouTube talk show «Hot Ones».

Επίσης πρόσθεσε, «Ο Jon Favreau είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης», σημειώνοντας ότι την εποχή των εμφανίσεών του στο «Friends», ο σκηνοθέτης δεν είχε ακόμη αρχίσει να σκηνοθετεί επιτυχίες όπως το «Elf» και το «Iron Man».

Φυσικά, ο 77χρονος Selleck, έπαιξε τον Dr Richard Burke, τον ώριμο οφθαλμίατρο που η Monica ερωτεύτηκε στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς του NBC, ενώ ο 55χρονος Favreau, έπαιζε τον Pete Becker, τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο που φιλοδοξούσε να αγωνιστεί στο Ultimate Fighting Championship, όταν η Μonica άρχισε να βγαίνει μαζί του στην τρίτη σεζόν.

Με την ευκαιρία θυμόμαστε τη σκηνή όπου η Monica αποκαλύπτει στους γονείς της τη σχέση της με τον Richard και στη συνέχεια, τη σκηνή όπου αποκαλύπτει ότι ο Pete μόνο αδιάφορος δεν της είναι.

Ο χαρακτήρας της Cox πέρασε επίσης χρόνο με τον George Clooney και τον Jean-Claude Van Damme, μεταξύ άλλων καρδιοκατακτητών του Χόλιγουντ, προτού τα φτιάξει με τον μελλοντικό σύζυγό της Chandler Bing (Matthew Perry).

Ωστόσο, η Cox είναι η πρώτη που παραδέχτηκε ότι η μνήμη της αρχίζει να θολώνει όταν πρόκειται να σκεφτεί πράγματα από τα γυρίσματα των «Friends».

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο «Sunday Sitdown» με τον Willie Geist του Sunday TODAY, η ηθοποιός, η οποία αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί μαζί με τον Greg Kinnear στη νέα κωμική σειρά τρόμου του Starz «Shining Vale», είπε αστειευόμενη ότι έπρεπε να ξαναδεί κάθε επεισόδιο του «Friends» πριν εμφανιστεί πέρυσι με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Friends: The Reunion» .

«Θα έπρεπε να είχα παρακολουθήσει και τις 10 σεζόν γιατί όταν κάναμε το reunion και μου έκαναν ερωτήσεις, απαντούσα κάπως σαν να «δεν θυμάμαι να ήμουν εκεί», είπε γελώντας. «Ναι. Δεν θυμάμαι να έχω γυρίσει τόσα πολλά επεισόδια».

«Το βλέπω στην τηλεόραση μερικές φορές και λέω “Ω, Θεέ μου, δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό”», πρόσθεσε η Cox. «Αλλά είναι τόσο αστείο».

Η σταρ της σειράς ταινιών «Scream» διευκρίνισε στον Willie ότι δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος που δεν θυμάται πώς ήταν όταν δούλευε στο «Friends». Το λέει εννοώντας ότι έχει κακή μνήμη.

«Είναι πραγματικά βασικό», είπε γελώντας. «Δεν θυμάμαι κανένα τραύμα στην παιδική μου ηλικία, αλλά έχω μόνο τρεις αναμνήσεις. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί».