Kim Kardashian - Pete Davidson: Οι πρώτες φωτογραφίες τους στο Instagram ως ζευγάρι!

14.03.2022
Kim Kardashian - Pete Davidson: Οι πρώτες φωτογραφίες τους στο Instagram ως ζευγάρι!
Και Instagram Official, πια, το διάσημο ζεύγος.

Μετά από μήνες διατήρησης ενός σχετικά χαμηλού προφίλ στη σχέση τους, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson επιτέλους εμφανίστηκαν μαζί στο Instagram. Το ζευγάρι, που φέρεται να βγαίνει μαζί από τα τέλη Οκτωβρίου, από τότε, δηλαδή, που η Kardashian βρέθηκε στην θέση της παρουσιάστριας του Saturday Night Live για μια εβδομάδα, πόζαρε για μερικές λήψεις, τις οποίες η Κim δημοσίευσε στο Instagram. Και από ότι μπορούμε να πούμε από αυτές τις φωτογραφίες, η Kardashian και ο Davidson φαίνεται να νιώθουν αρκετά άνετα μεταξύ τους.

Η ανάρτηση καρουζέλ της Kardashian παρουσίαζε την ίδια ντυμένη με ένα αστραφτερό ασημί σακάκι με κρόσσια μέχρι τους μηρούς και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες ιδίου χρώματος, όπως, δηλαδή, ήταν ντυμένοι στις φωτογραφίες που τους είδαμε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίου, οπότε υποθέτουμε ότι οι λήψεις είναι από εκείνη τη μέρα. Όπως τους βλέπουμε, μπορούμε να πούμε ότι το ζευγάρι "έπαιζε" με τον φακό λίγο πριν την έξοδο!

Στη μία φωτογραφία, ο Davidson είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα με το πίσω μέρος του κεφαλιού του να πέφτει στην αγκαλιά της Kardashian. Η Κim κοιτάζει τoν σταρ του SNL και φαίνεται σαν να του στέλνει φιλί. Σε μία άλλη αυθόρμητη λήψη της, η Kardashian μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη selfie με τον Davidson.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί στο Ιnstagram, (είχαν εμφανιστεί μαζί και στα γενέθλια του Davidson αλλά παρέα και με άλλους), οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν ουσιαστικά η επίσημη πρεμιέρα τους στα social media ως ζευγάρι. Μετά από σχεδόν έξι μήνες μαζί, φαίνεται ότι οι δύο τους γίνονται πολύ πιο άνετοι όσον αφορά στον έρωτά τους και αρχίζουν να προσφέρουν κάποιες λεπτομέρειες και στο κοινό. Από ότι μπορούμε να πούμε, το ζευγάρι φαίνεται να περνάει καλά μαζί και να το διασκεδάζει σαν να είναι μικρά παιδιά, τουλάχιστον με βάση αυτές τις φωτογραφίες.

Νικολέτα Μακρή