Ashley Judd: "Θα είχα πεθάνει από αιμορραγία":

11.03.2022
Ashley Judd: "Θα είχα πεθάνει από αιμορραγία":
Η ηθοποιός μίλησε για το σοκαριστικό της ατύχημα στο Κονγκό

Η Ashley Judd μίλησε για το ατύχημα που είχε ενώ βρισκόταν στον Κονγκό, αλλά και τις δύσκολες στιγμές της μέχρι να φτάσει σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής. Πιο συγκεκριμένα, 53χρονη ηθοποιός τον Φεβρουάριο του 2021 έκανε πεζοπορία σε ένα δάσος του Κονγκό, όταν ξαφνικά τραυματίστηκε, έσπασε τέσσερα διαφορετικά σημεία στο πόδι της και φοβήθηκε ότι θα πεθάνει από αιμορραγία ενώ ο πόνος ήταν αφόρητος.

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει εργαστεί ως stripper

"Δεν ξέρω πως το μυαλό, το σώμα και η ψυχή συνεργάστηκαν ώστε να καταφέρω να υπομείνω το ανυπόφορο. Δάγκωσα ένα κλαδί, ούρλιαξα, έβγαλα κραυγές, σφάδαζα από τον πόνο. Δεν λιποθύμησα, ευχόμουν να το είχα κάνει" είπε η ίδια.

Η Judd στη συνέχεια παρέμεινε ξαπλωμένη στο δάσος για πέντε ώρες μέχρι να την εντοπίσουν και να την ανεβάσαν σε μια αιώρα και να τη μεταφέρουν "πάνω από τους λόφους και μέσα από ποτάμια" για μιάμισι ώρα. Έπειτα μεταφέρθηκε με μοτοσικλέτα μετά από έξι ώρες ταξιδιού σε ένα σημείο από όπου μπόρεσε να πάρει αεροπλάνο και να φτάσει σε νοσοκομείο.

Kim Kardashian: Ο απρόσμενος υποστηρικτής της που χαρακτήρισε «μ…» τον Kanye West

"Ήμουν σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής για εννιά μέρες. Μετά μεταφέρθηκα στο Tennessee. Αλλά όταν έφτασα στη Νότια Αφρική το πόδι μου δεν είχε παλμό και εάν είχα μεταφερθεί στην Ευρώπη θα είχα πεθάνει από αιμορραγία", είπε. Μετά τον τραυματισμό της, χρειάστηκαν 55 ώρες για να φτάσει στο νοσοκομείο, μέσα στις οποίες "όσο ζωώδης κι αν ήμουν, το μυαλό μου είχε δεξιότητες - μου έδειξε ότι όλη η δουλειά που έχω κάνει στην εξέλιξη την διαδικασίας διαλογισμού και πόσο σκληρά έχω προσπαθήσει να θεραπευτώ, όλα αυτά ήταν μαζί μου αυτές τις 55 ώρες".