H Cameron Diaz μιλά για την παγίδα της ομορφιάς: "Δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου πώς δείχνω. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου πια"

10.03.2022
H Cameron Diaz μιλά για την παγίδα της ομορφιάς: "Δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου πώς δείχνω. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου πια"
Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τη διεθνή σόουμπιζ αρνείται κάθε σύμβαση ομορφιάς και δηλώνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι έχει πιο ουσιαστικά πράγματα που την απασχολούν.

Στα 49 της χρόνια η Cameron Diaz παραμένει εντυπωσιακή και δυναμική όμως έχει καταστήσει σαφές ότι όχι μόνο δεν την τρομάζει ο χρόνος που περνά αλλά τον έχει αποδεχτεί και με τον πιο όμορφο τρόπο κιόλας.

Έχοντας αποδεχτεί με χαρά και ευγνωμοσύνη τα σημάδια που η ζωή αφήνει στο πρόσωπο και το σώμα της η Cameron έχει μιλήσει δημόσια για τη στάση της αυτή εδώ και χρόνια. Στο βιβλίο της The Body Book που εκδόθηκε το 2016 είχε ξεκινήσει μια σχετική συζήτηση καθώς πίστευε ότι "αν μάθεις ότι μπορείς να μεγαλώσεις όμορφα, τότε θα μεγαλώσεις και καλά. Αν αντιληφθείς πώς λειτουργεί το σώμα σου τότε θα μπορέσεις να πράξεις αναλόγως ώστε να το βοηθήσεις όσο περισσότερο μπορείς".

Έχοντας βρει την απόλυτη ευτυχία στη ζωή -όπως έχει παραδεχτεί δημόσια η ίδια- στο πλευρό του συζύγου της Benji Madden (2015) και της κορούλας τους, η οποία γεννήθηκε υπό άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβρη του 2019 η Diaz έχει φιλοσοφήσει τη ζωή και έχει τοποθετήσει την εξωτερική της εμφάνιση (και την όποια γυναικεία ματαιοδοξία) κάπου αρκετά πίσω!

Cameron Diaz: Μιλά για την κόρη της, εξηγεί πώς είναι να γίνεις πρώτη φορά μαμά στα 47 και συγκινεί

Μιλώντας στο Podcast της Michelle Visage (Rule Breakers) η Diaz αποκάλυψε ότι αφού εγκατέλειψε την ηθοποιία και αποφάσισε να ζει κάπως πιο μακριά από τους προβολείς έχει ξεχάσει τα τυπικά πρότυπα ομορφιάς και παρόλο που έχει στην κατοχή της "χιλιάδες" προϊόντα ομορφιάς δεν χρησιμοποιεί απολύτως τίποτα.

Η παγίδα της ομορφιάς

Θύμα της παγίδας αυτής δηλώνει η Cameron Diaz αλλά καμαρώνει ότι μετά τον γάμο της κατάφερε να ξεφύγει. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έχει αρνηθεί συμβόλαια μέχρι και $100 εκατομμυρίων για να επανέλθει στον κινηματογράφο αλλά δεν τη νοιάζει καθόλου.

"Έχω υπάρξει, ξεκάθαρα, θύμα όλης αυτής της αντικειμενοποίησης της ομορφιάς από την κοινωνία καθώς και της εκμετάλλευσης που υφίστανται οι γυναίκες. Είναι πολύ δύσκολο να μην συμβεί αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να μην κοιτάξεις στον καθρέφτη και να μη σκεφτείς ότι το ένα προϊόν είναι καλύτερο από το άλλο. Αλλά εδώ και 8 χρόνια, έχω γλιτώσει από όλα αυτά, είμαι αγρίμι, άγριο ζώο, είμαι θηρίο", υποστηρίζει η Diaz τονίζοντας ότι δεν τη νοιάζει καθόλου η εμφάνισή της αυτό τον καιρό.

"Δεν με ενδιαφέρει. Το πώς δείχνω είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι κάθε μέρα. Όχι, πραγματικά, δεν κάνω τίποτα. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου", εξήγησε με πάθος η Cameron και μας βάζει σε σκέψεις!