Δημήτρης Κοντομηνάς: Το συγκινητικό δημόσιο "αντίο" του Αντώνη Ρέμου

10.03.2022
Δημήτρης Κοντομηνάς: Το συγκινητικό δημόσιο "αντίο" του Αντώνη Ρέμου
Τους δυο άντρες συνέδεε στενή φιλία ενώ ο επιχειρηματίας υπήρξε ένας από τους κουμπάρους στον γάμο του τραγουδιστή με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Η είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά έχει βυθίσει σε πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια μέσω social media.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε είναι αυτή του Αντώνη Ρέμου ο οποίος επέλεξε να πει το "αντίο" του από κοινού με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους, Ελένη, μέσω story που κοινοποίηση πριν από λίγο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μαζί με τους Κώστα Πηλαδάκη, Γιάννη Παπαλέκα και Μαρία Μπεκατώρου υπήρξαν κουμπάροι στον γάμο του διάσημου ζεύγους το 2018, ο οποίος, για την ιστορία είχε φιλοξενήσει και το όλο μυστήριο μαζί με τη δεξίωση στο κτήμα του στη Βαρυμπόμπη.

"Αγαπημένε μας Δημήτρη. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αγκάλιασες με την αγάπη σου την οικογένειά μου. Καλό ταξίδι στην ψυχή σου στο φως αδελφέ μας RIP", γράφει ο έλληνας σταρ ενώ υπογράφει και με τρία ονόματα, "Αντώνης, Υβόννη, Ελενίτσα".

Το "αντίο" της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μία ακόμη αποχαιρετιστήρια ανάρτηση που ξεχωρίσαμε είναι αυτή της παρουσιάτριας του "Happy Day" του Alpha η οποία επί χρόνια συνεργάστηκε μαζί του πριν εκείνος αποχωρήσει από τον σταθμό.

"Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν δυναμικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος και πολυταξιδεμένος. Έφυγε μετά από μια δύσκολη μάχη που κράτησε δυόμιση χρόνια. Προσωπικά του είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω το ταξίδι μου στον alpha. #rip", διαβάζουμε στη λεζάντα.