Δημήτρης Κοντομηνάς: Έτσι τον αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη [video]

10.03.2022
Δημήτρης Κοντομηνάς: Έτσι τον αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη [video]
Το δικό της "αντίο" στον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε επί 15 χρόνια στον Alpha είπε μέσα από την εκπομπή της η ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά έχει βυθίσει σε πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια μέσω social media.

Μετά το δημόσιο "αντίο" του κουμπάρου του εκλιπόντος, Αντώνη Ρέμου, έχουμε ακόμη ένα που έχει ιδιαίτερη σημασία, αυτό της Ελένης Μενεγάκη, η οποία συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Κοντομηνά τα 15 χρόνια που παρουσίαζε την εκπομπή της στον Alpha.

Στο τέλος της σημερινής της εκπομπής (10/3/2022) επέλεξε να αποχαιρετήσει τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην εργοδότη της που έφυγε από τη ζωή το πρωί στα 82 του χρόνια.

«Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή και το λέω έτσι γιατί… από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα πια επαφή μαζί του. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι», είπε με συγκίνηση η Ελένη Μενεγάκη ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων ότι τον Δημήτρη Κοντομηνά τον ένιωθε περισσότερο ως συνεργάτη παρά ως εγοδότη.

«Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα έχει να θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες. Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός! Ήξερε να είναι ειδικά με τους όσο πιο χαμηλά στο κομμάτι του σταθμού ακόμα πιο ανοιχτός ανθρώπινος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι και πολλές στιγμές με φαγητά και κρασάκια στο σπίτι του, με γλέντια και κιθάρες», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Με τη θλιβερή, αυτή