Angelina Jolie και Shiloh: Μαμά και κόρη μαζί στην Καμπότζη - Οι φωτογραφίες από το σπίτι και την αγορά

25.02.2022
Angelina Jolie και Shiloh: Μαμά και κόρη μαζί στην Καμπότζη - Οι φωτογραφίες από το σπίτι και την αγορά
Οι δυο τους βρέθηκαν στην πατρίδα του Maddox για την καμπάνια της UNESCO Guerlain - Women for Bees.

Η Angelina Jolie ταξιδεύει στον κόσμο με τα παιδιά της από τότε που ήταν μωρά, πότε και με τα έξι μαζί, πότε με μερικά από αυτά... Σε αυτό το πιο πρόσφατο ταξίδι της η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης πήρε μαζί της τη Shiloh η οποία είναι 15 ετών πια και μία κούκλα!

Από το ταξίδι της αυτό στην Καμπότζη θέλησε να μοιραστεί μερικές εικόνες και συναισθήματα η Jolie μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο, θυμίζουμε άνοιξε καθαρά για να δώσει βήμα στην ανθρωπιστική της δράση και να παίρνει δημόσια θέση σε θέματα όπως η κακοποίηση των γυναικών, τα δικαιώματα των παιδιών και το προσφυγικό!

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, σίγουρα ξεχωρζει αυτή με την κόρη της.

Στη λεζάντα διαβάσαμε τα εξής: «Λίγες μέρες στην Καμπότζη ανάμεσα σε ζεστούς ανθρώπους και η ψυχή μου αναρρώνει. Ήταν πάντα μια ιδιαίτερη χώρα για εμένα και την οικογένειά μου». Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Καμπότζη για τα γυρίσματα του Tomb Raider και αγάπησε αμέσως τόσο το μέρος όσο και τους ανθρώπους του. Η σύνδεση αυτή έγινε ακόμη πιο δυνατή όταν υιοθέτησε από εκεί το πρώτο της παιδί, τον Maddox, ενώ το 2003 ίδρυσε εκεί το Ίδρυμα Maddox Jolie-Pitt (Maddox Jolie-Pitt Foundation) που στόχο έχει να βοηθήσει με προγράμματα για την εκπαίδευση αλλά και την υγεία.

Στο πλαίσιο αυτού του ταξιδιού μαμά και κόρη βγήκαν και μία βόλτα στα μαγαζιά στο τοπικό παζάρι και πόζαραν χαρούμενες στον φακό -φορώντας, μάλιστα, τις μάσκες τους.

Με αμέσως επόμενη ανάρτησή της, πάντως, η Jolie προσεύχεται για την Ουκρανία και υπογραμμίζει ακόμη μία φορά το προσφυγικό πρόβλημα που, προφανώς, θα αντιμετωπιστεί ακόμη μία φορά έντονο!