Jennifer Lopez: Τα δίδυμα της έγιναν 14 ετών και τα γιόρτασε το πιο συγκινητικό βίντεο

25.02.2022
Jennifer Lopez: Τα δίδυμα της έγιναν 14 ετών και τα γιόρτασε το πιο συγκινητικό βίντεο
Bρε πώς περνάνε τα χρόνια! Τα δίδυμα Max και Emme της Jennifer Lopez και του Marc Anthony μεγάλωσαν και το αφιέρωμα της διάσημης μαμάς για τα 14α γενέθλια τους, μας συγκίνησε πάρα πολύ.

«Έτσι λοιπόν είναι τα 14! Τα μωρά μου, η λιακάδα μου, οι αγάπες μου. Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στις δύο μου καρυδούλες Max και Lulu», έγραψε η σταρ του Marry Me στο Instagram για να συνοδεύσει ένα βίντεο με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μαμάς και παιδιών. «Μου διδάξατε το αληθινό νόημα της ζωής και με αλλάξατε για πάντα με τον πιο εκπληκτικό τρόπο… Είμαι τόσο ευγνώμων και για τους δύο!».

Και προσθέτει: «Ελπίζω μόνο να μπορώ να είμαι το μισό από την ευλογία που ήσασταν στη ζωή μου. Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα…είναι 22/2/22…λένε ότι αυτή η μέρα είναι μια σπάνια στιγμή της ζωής για την ανθρωπότητα… σήμερα ανοίγει η πόρτα σε ένα πιο ικανοποιητικό βιώσιμο και ευθυγραμμισμένο μέλλον… μια μέρα για να προχωρήσουμε και να σταματήσουμε να ζούμε στο παρελθόν. Μια αναγέννηση».

«Δεν είναι περίεργο για μένα γιατί αυτή η μέρα πριν από 14 χρόνια συμβόλισε την πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου», έγραψε η Lopez . «Μax και Lulu, θα σας αγαπώ για πάντα και για πάντα…».

Τα παιδιά της Lopez από τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, τα αποκαλεί «καρυδούλες» (coconuts), ένα παρατσούκλι που αγαπούν, όπως εξήγησε πριν λίγο καιρό κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live με την Kelly και τον Ryan. «Νομίζω ότι τους αρέσει — μου αρέσει να πιστεύω ότι τους αρέσει — είναι χαριτωμένο, τους λέω καρυδούλες γιατί προφανώς είναι δίδυμα…και όταν ήταν στην κούνια όταν ήταν πολύ, πολύ μικρά, τα μαλλιά τους έμοιαζαν με μαλλιά καρύδας, και έτσι τα έλεγα καρυδούλες. Και απλά μου κόλλησε».