Θοδωρής Αθερίδης: "Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου"

22.02.2022
Θοδωρής Αθερίδης: "Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου"
Όσα είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για το χωρισμό του από την Ελένη Γκασούκα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας για τον χωρισμό του από την Ελένη Γκασούκα, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, αλλά και για την 20ετή πλέον σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Έλενα Χριστοπούλου: Η συνέντευξη κόλαφος για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση και η απάντηση εκείνου

"Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Για αυτό που χάλασε, τη μισή ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Ούτε είμαστε σε διάσταση. Την θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη" είπε χαρακτηριστικά.

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Αλέξανδρο Ρήγα. Δεν θα προλάβει καν να μου πει συγγνώμη»

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ποτέ δεν τον ενδιέφερε αν θα μάθει ο κόσμος τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά το πώς θα το πει στη μητέρα του παιδιού του. "Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση" συνέχισε.

"Όταν έμαθα εγώ ότι θα κάνω παιδί, αιφνιδιάστηκα, δεν ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη μέχρι την πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε και όταν φτάσαμε από έξω της λέω χτύπα το κουδούνι και μου λέει όχι χτύπα το εσύ και στο τέλος της είπα πάμε να φύγουμε και έτσι κρατήσαμε το παιδί" πρόσθεσε ο ίδιος.