Gigi και Bella Hadid: Ποζάρουν μαζί και ολόγυμνες για την Donatella Versace

17.02.2022
Gigi και Bella Hadid: Ποζάρουν μαζί και ολόγυμνες για την Donatella Versace
Οι δυο διάσημες και πανέμορφες αδελφές δεν ποζάρουν συχνά μαζί. Όταν όμως το κάνουν... γράφουν ιστορία!

Περιζήτητες τα τελευταία χρόνια η Gigi και η Bella Hadid ανήκουν, χωρίς αμφιβολία, στους "γαλαζοαίματους" της γενιάς τους στο modeling. Οι δυο τους έχουν μια πολύ καλή σχέση, όμως επαγγελματικά δεν συνηθίζουν να ποζάρουν μαζί. Η Donatella Versace είναι από τους λίγους ανθρώπους για τους οποίους θα το έκαναν και το αποτέλεσμα είναι... θεϊκό!

Οι αδελφές Hadid πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Οίκου Versace για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2022 και ενώ έχουν ήδη δώσε τα πρώτα δείγματα τον περασμένο μήνα, τώρα η ίδια η Donatella μοιράστηκε μια επική λήψη τους που έχει γίνει viral.

Σε ένα "πειραγμένο" concept πρωτόπλαστων, περπατώντας ολόγυμνες ως Εύα και... Εύα η Giggi και η Bella ποζάρουν τονίζοντας τελικά τις τσάντες του Οίκου.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε η Donatella μαζί με τη λεζάντα: "ΟΙ VERSACE ΘΕΕΣ ΜΟΥ":

Τον περασμένο μήνα η Donatella μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας και αποκάλυψε ότι ο λόγος για τον οποίο επέλεξε την Gigi και την Bella μαζί είναι γιατί ήθελε να εστιάσει στην οικογένεια και, ειδικότερα, στην αδελφοσύνη!

"Η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για μένα και για αυτό τον λόγο ήθελα αυτές οι εικόνες να εστιάσουν στην αδελφοσύνη. Λατρεύω αυτή την καμπάνια τόσο πολύ που δεν μπορούσα παρά να πάρω μαζί μου τις Versace βασίλισσές μου @gigihadid και @bellahadid σε μία λήψη! Κορίτσια, είστε μια έμπνευση και μας γεμίζετε δύναμη και σας αγαπώ τόσο πολύ ❤️‍🔥"