Ξανά έγκυος η Sophie Turner; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που προκάλεσαν τις φήμες

17.02.2022
Ξανά έγκυος η Sophie Turner; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που προκάλεσαν τις φήμες
Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, όμως οι φήμες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της, Joe Jonas, να γίνονται ξανά γονείς.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν με δύο μυστικές τελετές το 2019. Η μεν πρώτη στο Λας Βέγκας την πρωτομαγιά και η δεύτερη, πιο φαντασμαγορική, στο Παρίσι, δυο μήνες αργότερα.

Έναν χρόνο μετά τον γάμο, το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι στο οποίο έδωσαν το όνομα Wila.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την οικογένεια σε πρόσφατες εξόδους και ο κόσμος που είδε τις φωτογραφίες εστίασε στην ελαφρώw φουσκωμένη κοιλίτσα της "βασίλισσας Sansa" του GOT που παραπέμπει εύλογα σε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Μία τρυφερή κίνησή της, μάλιστα, κατά την οποία τη χάιδευε περπατώντας στον δρόμο, έκανε τις εικασίες πιο έντονες.

Φυσικά ακόμη δεν υπάρχει επιβεβαίωση -αλλά ούτε και διάψευση- όμως ιδού τα εν λόγω ντοκουμέντα:

Κι άλλο μωρό στην οικογένεια Jonas

Τον προηγούμενο μήνα η Priyanka Chopra και ο σύζυγός της, Nick Jonas, ανακοίνωσαν ότι γεννήθηκε η κόρη τους, χωρίς, όμως να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail το μωράκι είναι κοριτσάκι και γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2022, 12 εβδομάδες (δηλαδή τρεις μήνες) νωρίτερα από ό,τι περίμεναν. "Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες κύησης σε μαιευτήριο της Νότιας Καλιφόρνια και θα παραμείνει εκεί μέχρι να είναι αρκετά γερή ώστε να επιστρέψει στο Λος Άντζελες με τους γονείς της", μεταφέρει πηγή της έκδοσης.

Μέχρι να είναι έτοιμοι να μοιραστούν περισσότερα νέα για τη νέα αυτή άφιξη εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.