Julia Fox για το τέλος της σχέσης της με τον Kanye West: «Δεν ήμουν ερωτευμένη! Δεν είμαι 12 χρονών!»

16.02.2022
Julia Fox για το τέλος της σχέσης της με τον Kanye West: «Δεν ήμουν ερωτευμένη! Δεν είμαι 12 χρονών!»
Μετά από αρκετές ημέρες φημών που ήθελαν το ειδύλλιο του Kanye West και της Julia Fox να μην υπάρχει πια, ήρθε και η επιβεβαίωση. Η σταρ του Uncut Gems μπήκε στο Instagram της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να επιβεβαιώσει όχι μόνο ότι τελείωσαν την ανοιχτή τους σχέση, αλλά και για να επιμείνει ότι ο χωρισμός δεν ήταν και σπουδαίο πράγμα. «Θα σας άρεσε αν ήμουν πολύ στενοχωρημένη;», έγραψε η Fox στο Instagram της. «Τα μέσα ενημέρωσης θα ήθελαν να ζωγραφίσουν μια εικόνα με μια λυπημένη μοναχική γυναίκα που κλαίει μόνη της σε ένα αεροπλάνο, αλλά δεν είναι αλήθεια!!»

Η Fox αναφέρεται σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail με τίτλο, «Τελείωσαν όλα για τον Kanye West και την Julia Fox! Η δακρυσμένη ηθοποιός βγαίνει μόνη της από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες αφού έκανε like στην ανάρτηση της Kim Kardashian στο Instagram και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του ράπερ». Η Fox ισχυρίζεται ότι δεν είχε ρίξει ούτε ένα δάκρυ και ότι δεν θα το έκανε για τον ράπερ. Σε ένα προηγούμενο story στο Instagram, που αργότερα διέγραψε, η Fox είχε γράψει: «Όλοι είστε σκουπίδια, δεν έχω κλάψει από το 1997 και ειδικά δεν θα έκλαιγα για ΑΥΤΟ!».

Στην ανάρτηση της στις 14 Φεβρουαρίου, η Fox τόνισε ότι δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ εκείνης και του West. «Ο Kanye και εγώ έχουμε καλές σχέσεις», συνέχισε. «Τον έχω αγαπήσει, αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη με αυτόν τον άντρα, Χριστέ μου, τι νομίζετε; Ότι είμαι 12 χρονών;»

Τις ημέρες πριν από τη δήλωσή της, εμφανίστηκαν σημάδια που έδειχναν ότι η σχέση του West και της Fox δεν πήγαινε καλά. Η Fox έσβησε από τα social media της όλες τις φωτογραφίες της με την υποψήφιο για Grammy, ενώ ο West ήταν απασχολημένος με το να μαραζώνει για τη - σύντομα - πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.

Μετά από τη λογομαχία με την Kardashian για όλο τον Φεβρουάριο στα αντίστοιχα προφίλ τους στο Instagram, τα οποία ακολουθούν σχεδόν 300 εκατομμύρια άνθρωποι, ο West έχει επικεντρωθεί εδώ και λίγο καιρό στην αποστολή του να επανενωθεί με τη σταρ των reality. Ο τραγουδιστής διέγραψε κάθε ίχνος εχθρότητας προς την Kardashian και τώρα η παλαιότερη ανάρτηση στη σελίδα του είναι ένα κολάζ φωτογραφιών με την Kim και τα παιδιά, με λεζάντα, «ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ».