Kate Hudson: Ο γιος της είναι ερωτευμένος με κόρη διάσημου χολλιγουντιανού ζεύγους - Η ίδια και η "συμπεθέρα" δίνουν, επίσημα, έγκριση!

16.02.2022
Kate Hudson: Ο γιος της είναι ερωτευμένος με κόρη διάσημου χολλιγουντιανού ζεύγους - Η ίδια και η "συμπεθέρα" δίνουν, επίσημα, έγκριση!
18 ετών ο πρωτότοκος της Kate Hudson και, όπως φαίνεται, ο έρωτας χτύπησε για τα καλά την καρδιά του.

Τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς άντρες έχει η Kate Hudson και η οικογένειά της δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Η γνωστή ηθοποιός και κόρη της Goldie Hawn δεν χάνει ευκαρία να καμαρώσει για τον 18χρονο Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson τον 10χρονο Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και την τριών ετών Rani, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιασικό της, Danny Fujikawa.

Αυτές τις μέρες, το ενδιαφέρον του κοινού μονοπωλεί ο πρωτοτοκός της καθώς ειναι ερωτευμένος και, μάλιστα, με "γόνο" χολιουντιανών αστέρων.

Πριν από λίγες μέρες σε ανάρτηση της Hudson την είδαμε με τον Ryder και μια νεαρή κοπέλα να παρακολουθούν το Super Bowl [φωτό επάνω] και σήμερα αποκαλύπτουμε την ταυτότητα της νεαράς που δεν είναι άλλη από το κορίτσι του νεαρού!

Ο λόγος για την Iris Apatow, τη μικρή κόρη της ηθοποιού Leslie Mann και του επίσης ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού, Judd Apataw, Iris, η οποία είναι 19 ετών

Στις φωτογραφίες κάτω μαμά και κόρη σε πρόσφατη βραδυνή τους έξοδο

Τα "φανερώματα" της σχέσης έγιναν από τον ίδιο τον Ryder με μία ανάρτηση που έκανε με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δυο γλυκύτατες φωτογραφίες του με την αγαπημένη του μοιράστηκε ο 18χρονος και από κάτω, από τις πρώτες που σχολίασαν ήταν η μητέρα του, η ίδια η Iris και η δική της μητέρα. Οι καρδούλες και η αγάπη που μοιράστηκαν μόνο ως "έγκριση" μπορούν να εκληφθούν -τις δύο ηθοποιούς εξάλλου συνδέει φιλική σχεση ετών!

Ιδού η ανάρτηση και τα σχόλια των τριών γυναικών στη συνέχεια.