Δήμητρα Ματσούκα για τις καταγγελίες στο θέατρο:"Δεν σημαίνει πάντα ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια"

10.02.2022
Δήμητρα Ματσούκα για τις καταγγελίες στο θέατρο:"Δεν σημαίνει πάντα ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια"
Μια στάση αμφισβήτησης φαίνεται πως έχει η ηθοποιός προς τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε μια μικρή συνέντευξη έξω από το Μικρό Παλλάς, στο οποίο φέτος εμφανίζεται στην παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη, "Μαθήματα κωμωδίας".

H Έλενα Κρεμλίδου για τα ροζ βίντεο: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Σχετικά με το αν της έχει λείψει η τηλεόραση, είπε: "Η τηλεόραση μου έχει λείψει. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω με κάτι ωραίο. Έχω πει κάτι για του χρόνου. Για κάτι που θα συνεχιστεί και του χρόνου έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα. Παρουσίαση έχω κάνει μία φορά στο παρελθόν στο Action 24 για μια εκπομπή που κάναμε για την πόλη, "Love Athens”, και μου άρεσε πολύ".

Σίσσυ Χρηστίδου: Το "ευχαριστώ" και η παράκληση/προειδοποίηση για τις φωτογραφίες από την κηδεία

Για το θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, η Δήμητρα Ματσούκα φάνηκε να αμφισβητεί τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας: "Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη. Διότι, δυστυχώς, δεν σημαίνει πάντα ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Δεν είναι φίλοι μου, δεν το λέω δηλαδή για κάποιον προσωπικό λόγο γιατί είμαι συνδεδεμένη συναισθηματικά, αλλά δεν έχω και καμία βεβαιότητα για τίποτα".