Bob Saget: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του - Πόσο κρίμα!

10.02.2022
Bob Saget: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του - Πόσο κρίμα!
Η οικογένεια του πρόωρα χαμένου δημοφιλούς κωμικού ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ο Bob Saget βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Orlando της Φλόριντα όπου βρισκόταν στο πλαίσιο περιοδείας του, στις 9 Ιανουαρίου. Έναν μήνα μετά, και αφού εγκληματική ενέργεια, αλκοόλ και ναρκωτικά είχαν αποκλειστεί από την αρχή, η ιατροδικαστική έρευνα παρέδωσε τα αποτελέσματα της νεκροψίας στην οικογένειά του και στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την έκθεση, λοιπόν, ο θάνατος του 65χρονου ηθοποιού προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι.

"Οι αρχές κατέληξαν στο ότι ο Bob πέθανε από τραύμα στο κεφάλι", διαβάζουμε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του εκλιπόντος. "Συμπέραναν ότι, πρέπει, να χτύπησε το κεφάλι του επάνω σε κάτι, να μην το αξιολόγησε και να έπεσε για ύπνο. Ούτε λόγος για αλκοόλ ή ναρκωτικά", συνεχίζει η ανακοίνωση μέσα από την οποία οι άνθρωποι του Saget ευχαριστούν όλο τον κόσμο για την απέραντη αγάπη που έχουν λάβει από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απώλειά τους.

"Τώρα που έχουμε τα τελικά συπεράσματα από τις έρευνες των αρχών νιώσαμε σωστό να ενημερώσουμε εμείς οι ίδιοι τους θαυμαστές. Καθώς συνεχίζουμε να θρηνούμε μαζί, ζητάμε από όλους να θυμούνται την αγάπη και το γέλιο που ο Bob έφερνε στον κόσμο αυτό καθώς και αυτά που μας δίδαξε όλους: να είμαστε ευγενικοί σε όλους, να λέμε σε όσους αγαπάμε ότι τους αγάμε και να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες στιγμές με αγκαλιές και γέλιο", ολοκληρώνεται η ανακοίνωση.

Ο Bob Saget άφησε πίσω του την εδώ και τρία χρόνια δεύτερη σύζυγό του, Kelly Rizzo και τρεις κόρες που έχει με την πρώτη σύζυγό του, Sherri Kramer, τις Aubrey (34), Lara (32) και Jennifer (29)

Χθες, 9/2/2022, έναν μήνα μετά τον θάνατο του Saget η Kelly Rizzo του αφιέρωσε μια τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση: