Rihanna: Θα γίνει μαμά και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με την κοιλίτσα της!

07.02.2022
Rihanna: Θα γίνει μαμά και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με την κοιλίτσα της!
Η Rihanna έκανε post για την εγκυμοσύνη της! Η διάσημη τραγουδίστρια έδειξε περήφανα την κοιλίτσα της σε μια ανάρτηση στο Instagram και η φωτογραφία είναι πολύ γλυκιά!

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Rihanna κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο ίντερνετ στις 31 Ιανουαρίου. Μια σειρά από περιοδικά, συμπεριλαμβανομένου του People, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της ιδρύτριας της Fenty Beauty, μετά από φωτογραφίες της Rihanna να επιδεικνύει την κοιλιά της ενώ περπατά στη Νέα Υόρκη δίπλα στον φίλο της A$AP Rocky. Η φωτογράφιση απασχόλησε όπως ήταν αναμενόμενο το ίντερνετ, αλλά τώρα η Rihanna δημοσίευσε μια πιο προσωπική στιγμή από την εγκυμοσύνη της.

Στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε κάποιο μπάνιο του σπιτιού της. Στη φωτογραφία, φορά την αθλητική της μπλούζα και δείχνει περήφανα την κοιλιά της που μεγαλώνει. Η λεζάντα της Rihanna ήταν, «how the gang pulled up to black history month» τονίζοντας ότι η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε ακριβώς στην ώρα της.

H φωτογραφία πλημμύρισε από σχόλια αγάπης από τους θαυμαστές της και άλλους celebrities. «Τρεις άγγελοι», έγραψε η Gigi Hadid κάτω από τη φωτογραφία, ενώ η Nicki Minaj άφησε ένα σετ από ροζ καρδιές. Η Lizzo απλά σχολίασε, «Let’s Goooo».

Τα ενθουσιώδη σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί. Ο ράπερ Dreezy έγραψε ότι η Rihanna είχε «preggo swagg» και η ηθοποιός Cara Delevingne άφησε ένα σετ υποστηρικτικών emoji με καρδούλες. H ράπερ Bia είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα αδελφή μου. Η πιο όμορφη στιγμή. Σε ευχαριστώ που τη μοιράστηκες».

Η επιβεβαίωση της Rihanna ήρθε μετά από μήνες εικασιών για την εγκυμοσύνη της. Όσο για τον Rocky, η δημιουργία οικογένειας ήταν πάντα ένας από τους στόχους του. «Είναι στη μοίρα μου, απολύτως», είχε πει στο GQ τον Μάιο. «Νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, απίστευτα καταπληκτικός μπαμπάς. Θα έκανα ένα πολύ κουλ παιδί. Πολύ».

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!