Η Adele απαντά δημόσια στις φήμες που μιλούν για σύννεφα στη σχέση της με τον Rich Paul

02.02.2022
Η Adele απαντά δημόσια στις φήμες που μιλούν για σύννεφα στη σχέση της με τον Rich Paul
Στόματα ήθελε να κλείσει η διάσημη τραγουδίστρια και το έκανε με τον πιο ευθύ τρόπο -και με... "υφάκι".

Δύο εβδομάδες αφού ξέσπασε σε κλάματα δημόσια, ζητώντας συγγνώμη από θαυμαστές και συνεργάτες για τη ματαίωση των εμφανίσεων που είχε προγραμματίσει στο Λας Βέγκας, λόγω κορονοϊού, η Adele, επέστρεψε στα social media με τελείως διαφορετική διάθεση.

Πανευτυχής με μια διάθεση σαρκασμού, η βρετανίδα σταρ μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για τη νέα της εμφάνιση και, στην ουσία, διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού από τον εδώ και -τουλάχιστον- έξι μήνες σύντροφό της, Rich Paul.

"Γεια χαρά, είμαι πολύ χαρούμενη που σας λέω ότι θα εμφανιστώ στα Brits την ερχόμενη εβδομάδα!! Και θα πεταχτώ να δω τον Graham [Norton] για μια κουβεντούλα στον καναπέ του, αφού θα είμαι στην πόλη. Ανυπομονώ!! Α, και ο Rich στέλνει την αγάπη του ♥️", γράφει η Adele και ο νοών νοείτο!

Οι φήμες μιλούσαν για μία "ασταθή σχέση" που στην ουσία έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στην ακύρωση των εμφανίσεων της Adele στο Βέγκας, φαίνεται, όμως πως τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει.

Ποιος είναι ο Rich Paul

Αθλητικός ατζέντης μερικών από τους πιο διάσημους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, ο Paul έχει ήδη μια τεράστια καριέρα με την περιουσία του να εκτιμάται στα $64 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή. Μόλις 39 ετών και λέγεται ότι έχει ήδη διαχειριστεί συμβόλαια πάνω του $1 δισεκατομμυρίου για τους διάσημους πελάτες του, μεταξύ των οποίων βλέπουμε και ονόματα όπως οι LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons και John Wall.

Ο πρώτος γάμος και το παιδί

Η Αdele υπήρξε παντρεμένη με τον μεσίτη/επιχειρηματία Simon Konecki [φωτο κάτω] με τον οποίο πήραν διαζύγιο το 2019, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 και οι φήμες τότε ήθελαν τη διάσημη τραγουδίστρια το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον 44χρονο επιχειρηματία και την τότε σύζυγό του, στιλίστρια Clary Fisher, με την οποία έχει μια κόρη 9 ετών. Το 2016 παντρεύτηκαν -φυσικά μυστικά- ενώ ο γιος τους, Angelo, είχε γεννηθεί το 2012.