Αυτοκτόνησε η Miss USA 2019 - Η τελευταία ανάρτηση πριν βουτήξει στο κενό από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη

31.01.2022
Αυτοκτόνησε η Miss USA 2019 - Η τελευταία ανάρτηση πριν βουτήξει στο κενό από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη
Η αμερικανίδα καλλονή ήταν μόλις 30 ετών.

Η είδηση για την αυτοκτονία της Cheslie Kryst κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, όπως και άπειρες φωτογραφίες της που τη συνοδεύουν.

Σύμφωνα με το TMZ, που μετέφερε πρώτο την είδηση, η Cheslie σκοτώθηκε βουτώντας στο κενό από τον ουρανοξύστη 60 ορόφων στο κέντρο του Μανχάταν, όπου βρισκόταν το διαμέρισμά της. Όπως μεταδίδει η NY Post το διαμέρισμά της βρίσκεται στον 9ο όροφο του κτιρίου, όμως μάρτυρες την είδαν στον 29ο από όπου και λένε ότι έπεσε.

Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή (όπως επέλεξε εκείνη) η 30χρονη καλλονή που είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss USA το 2019 είχε μοιραστεί μια κοντινή της φωτογραφία στη σελίδα της στο Instagram την οποία συνόδευσε με λεζάντα όπου διαβάζουμε τα εξής: "Είθε αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη".

Σύμφωνα με πηγές της NY Post η Kryst άφησε ένα σημείωμα στο οποίο ενημερώνει ότι αφήνει όλα τα υπάρχοντά της στη μητέρα της, η οποία, για την ιστορία, ήταν επίσης μοντέλο -είχε μάλιστα κερδίσει τον τίτλο "Miss North Carolina" το 2002, χωρίς, όμως να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας ήρθε πραγματικά "Με απόγνωση και τεράσια θλίψη", όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά:

"Με απόγνωση και μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Cheslie. Το μεγάλο φως της ενέπνεε άλλους στον κόσμο, με την ομορφιά και τη δύναμή της. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε. Η Cheslie ενσάρκωνε την αγάπη και υπηρετούσε τους άλλους, είτε μέσα από τη δουλειά της ως δικηγόρος παλεύοντας για την κοινωνική αδικία, είτε ως Miss USA και ως οικοδέσποινα στο EXTRA. Αλλά, το πιο σημαντικό, ως κόρη, αδερφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος. Ξέρουμε ότι η επίδρασή της θα ζήσει", δήλωσαν οι δικοί της άνθρωποι.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς, οι σπουδές Νομικής, το Extra και η ψυχική υγεία

Η Cheslie Kryst γεννήθηκε στο Jackson του Michigan στις 28 Απριλίου του 1991. Έχει τέσσερις αδελφούς και μια αδελφή, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και στη συνέχεια σπούδασε νομικά στο Wake Forest University. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε στη νομική εταιρεία Poyner-Spruill LLP, προσφέροντας δωρεάν νομική εκπροσώπηση σε φυλακισμένους για τη μείωση της ποινής τους.

Από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι και τον θάνατό της, η Kryst εργαζόταν ως ανταποκρίτρια του Extra Channel, δουλειά που της "κέρδισε" υποψηφιότητες για δύο Daytime Emmy Awards.

Μιλώντας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της ψυχικής υγείας το 2019, η Cheslie είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Κάνω τα πάντα για να φροντίσω την ψυχική μου υγεία. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάω με έναν σύμβουλο. Μου δίνει στρατηγικές όταν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή έχω βαρύ πρόγραμμα. Συχνά κλείνω το κινητό μου".