Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

31.01.2022
Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»
«Έβλεπα την μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι», είπε ο ηθοποιός

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Προσωπικά» που παρουσιάζει η Έλενα Κατρίτση, βρέθηκαν η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Μαμά και γιος μίλησαν για όλους και για όλα. Οι δυο τους που φέτος πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» αναφέρθηκαν στον γάμο της ηθοποιού.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα την ζήσεις γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή. Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό, ναι αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις… «ναι, δυο όνειρα έχω! Να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω την μάνα μου». Ε, δεν το λες. Άρα ένιωθα εκείνη την στιγμή πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη την στιγμή. Έβλεπα την μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις και να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα».

Δείτε το βίντεο: