Σασμός: Οι πρωταγωνιστές έκαναν μνημόσυνο στον Πετρή πριν καν πεθάνει

20.01.2022
Σασμός: Οι πρωταγωνιστές έκαναν μνημόσυνο στον Πετρή πριν καν πεθάνει
Στη μικρή οθόνη τους βλέπουμε όλους μέσα στη μαυρίλα και την ταραχή αλλά στην πραγματική ζωή είναι... μέσα στην τρελή χαρά όλοι τους!

Ο λόγος για τους πρωταγνωνιστές της τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha "Σασμός" -ή, έστω, αρκετούς από αυτούς- οι οποίοι άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις "στεναχώριες" τους και είπαν να το "γλεντήσουν", αν και κάπως... αντιφατικά. Και αυτό γιατί όπως κατέστησαν σαφές μέσω συγκεκριμένων αναρτήσεων, ο λόγος για τον οποίο έστησαν το γλέντι ήταν το μνημόσυνο του Πετρή. Του έκαναν μάλιστα και τούρτα.

Στο γλέντι αυτό είδαμε τις δυο γυναίκες της ζωής του Πετρή (Κώστας Νικούλι), τη Θεοδώρα και τη Σεμίνα, κατά κόσμον, Δανάη Παππά και Εριέττα Μανούρη [φωτό επάνω] αλλά και την τρίτη, την "κανονική"... Η Κατερίνα Μαούτσου, σύντροφος του δημοφιλούς πρωταγωνιστή που βλέπουμε αυτό τον καιρό και στη σειρά 42°C που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τον ΑΝΤ1, ήταν επίσης στο ιδιότυπο αυτό μνημόσυνο και μάλιστα πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της και τις... "αντίζηλες"!

Η δε φωτογραφία "ανέβηκε" από τον Λάμπρο Λάζαρη, σύντροφο της Δανάης Παππά, ο οποίος μοιράστηκε και το περισσότερο υλικό από τη βραδιά.

Εκτός από τους προαναφερθέντες το "παρών" στον "αποχαιρετισμό του Πετρή έδωσαν ακόμη η Ευγενία Σαμαρά (a.k.a. Στέλλα Καμαριωτάκη) με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, ο Μύρωνας Πλατάκης του αστυνομικού τμήματος -κατά κόσμον Δημήτρης Μαμιός- ο Θανάσης Πατριαρχέας (ο Άγγελος του Σασμού που, όπως φαίνεται θα χάσει τον αδελφό του πριν καν αποκαλυφθεί η σχέση τους) μαζί με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου και η Σάντυ Χατζηϊωάννου, η Τζένη του Νικηφόρου και του Μανώλη, αν προτιμάτε!


Ως προς τα τηλεοπτικά; Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού θα έχουμε τον χωρισμό της Αργυρώς και του Αστέρη -που μάλιστα θα είναι και άσχημος- και τον άγριο τσακωμό της Μαρίνας με τον Αντώνη ενώ ο κλοιός γύρω από τον Πέτρο σφίγγει με το μοιραίο τέλος να πλησιάζει σιγά σιγά.