Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος η τραγουδίστρια στο δεύτερο παιδί της - Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε

20.01.2022
Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος η τραγουδίστρια στο δεύτερο παιδί της - Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε
Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος μοιράζεται μέσα από τα social media τα τεστ κορωνοιού που κάνει η Πέννυ Μπαλτατζή έκανε τη διαφορά και μοιράστηκε το τεστ εγκυμοσύνης της το οποίο βγήκε θετικό. Η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δείχνει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε ένα κείμενο, εκφράζοντας το πόσο ευτυχισμένη είναι.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι.... Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχη. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα... Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) @tzoutis. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: