Pete Davidson: Προσέλαβε σωματοφύλακα μετά τις απειλές του Kanye West ότι θα τον δείρει

19.01.2022
Pete Davidson: Προσέλαβε σωματοφύλακα μετά τις απειλές του Kanye West ότι θα τον δείρει
H κόντρα των Pete Davidson και Kanye West έχει μόλις αρχίσει. Ο Pete και ο Kanye έγιναν πρωτοσέλιδα πριν από λίγες μέρες, όταν το νέο τραγούδι του Kanye, «Eazy», διέρρευσε στο διαδίκτυο και περιελάμβανε έναν στίχο για το πώς ο Kanye θέλει να «δείρει» τον Pete επειδή βγαίνει με την εν διαστάσει σύζυγό του, Kim Kardashian, εν μέσω του διαζυγίου τους.

«Ο Θεός με έσωσε από εκείνη τη σύγκρουση. Μόνο για να μπορέσω να δείρω τον Pete Davidson (Ποιον;)» ραπάρει ο Κanye στο «Eazy». Μετά τη διαρροή του τραγουδιού, μια πηγή είπε στο Radar Online ότι ο Pete -ο οποίος βγαίνει με την Κim από τον Οκτώβριο του 2021- έχει προσλάβει επιπλέον ασφάλεια για να τον προστατεύσει από τις απειλές του Κanye. «Ο Pete δεν ανησυχεί για τον Κanye, αλλά ανησυχεί για την τεράστια βάση θαυμαστών που έχει ο Κanye. Οι αφοσιωμένοι οπαδοί του ακούνε τα τραγούδια του και τον ακολουθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Pete χρησιμοποιεί τώρα ασφάλεια», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Pete -ο οποίος ήταν αρραβωνιασμένος με την Ariana Grande από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2018- δεν είχε συνεργαστεί ποτέ με ομάδα ασφαλείας μέχρι που άρχισε να βγαίνει με την Kim. «Μέχρι πρόσφατα ο Pete δεν είχε ποτέ ασφάλεια μαζί του όταν ήταν έξω, ακόμα και όταν ήταν αρραβωνιασμένος με την Ariana Grande. Αλλά το να βγαίνεις με την Kim είναι ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο δημοσιότητας. Ο Pete είναι πλέον σούπερ σταρ, κάτι που έχει ένα τίμημα», τόνισε η πηγή. «Όσο και αν εξακολουθεί να θέλει να είναι χαμηλών τόνων και να συναναστρέφεται με τους φίλους του, η πραγματικότητα της κατάστασής του έχει αλλάξει».

Η πηγή συνέχισε, «Ο Pete δεν ρισκάρει. Όποτε είναι έξω με την Κim, χρησιμοποιούν την ασφάλειά της. Αλλά τώρα ο Pete χρειάζεται τη δική του ασφάλεια όταν είναι μόνος έξω. Εξακολουθεί να είναι ο Pete, αλλά τώρα ο Pete πάει πακέτο με έναν σωματοφύλακα, 1,85μ και 100 κιλά». Η Kim και ο Pete πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Οκτώβριο του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε μια βόλτα στο Knott's Scary Farm στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με πηγή του HollywoodLife τον Νοέμβριο του 2021 ότι ο πρώην σύζυγος της Kim, Kanye West - από τον οποίο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 – «απογοητεύτηκε» από τις φωτογραφίες της και του Pete να κρατιούνται χέρι-χέρι στο Knott's Scary Farm. «Στον Kanye προκάλεσαν αποστροφή οι φωτογραφίες της Κim να κρατιέται χέρι χέρι με τον Pete και το όλο σκηνικό δεν του άρεσε καθόλου. Παρακάλεσε την Κim “να αποφύγει” να εκδηλώνει δημόσια στοργή με κάποιον μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους. Της είπε ότι δεν φαίνεται καλό για την οικογένειά τους και δεν φαίνεται καλό για εκείνη ή στα «μάτια του Θεού»», είπε η πηγή.

Kim Kardashian - Pete Davidson: Ο λόγος για τον οποίο κάνουν μόνο δημόσιες εμφανίσεις με φίλους τους και όχι μόνοι

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Kanye ζήτησε από την Kris Jenner λεπτομέρειες σχετικά με το ειδύλλιο της Kim με τον Pete, αλλά η μαμά «δεν αποκάλυψε τίποτα». Η πηγή συνέχισε: «Η μεγαλύτερη ανησυχία της Kris είναι ότι ο Kanye θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει εναντίον της στη διαδικασία διαζυγίου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Kanye δεν θεωρείται πλέον μέλος της οικογένειας Kardashian και τον τρελαίνει το πόσο γρήγορα τον απέρριψαν».