Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της

06.11.2021
Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της
Αυτές δεν είναι ευχές αλλά ένας απίθανος ύμνος αγάπης και σεβασμού! Μια σχέση μητέρας και κόρης που καμαρώνουμε!

Γενέθλια έχει σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου και η μοναχοκόρη της, Δανάη Μπάρκα, θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Πλάι σε μια κοινή τους φωτογραφία -όπου τις βλέπουμε σε "έξαλλη" κατάσταση τη μία επάνω και την άλλη κάτω από ένα δέντρο- η παρουσιάστρια έγραψε μερικά από τα πιο όμορφα λόγια που έχουμε διαβάσει ποτέ.

Χρόνια πολλά μαμά!🎂🧿♥️
Όχι έτσι απλά για το τυπικό αλλά σου εύχομαι να ζήσεις όντως πολλά χρόνια γιατί άνθρωποι αν εσένα ομορφαίνουν τον κόσμο.
Άνθρωποι δίκαιοι,άνθρωποι ειλικρινείς,άνθρωποι αγνοί,άνθρωποι καλοί,άνθρωποι με τόση αγάπη μέσα τους που δίνουν περισσότερη κι από όση πήραν!
Δεν ξέρω αν είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου αλλά είσαι η μαμά που κανείς τον δικό μου κόσμο να είναι ο καλύτερος που υπάρχει.
Είσαι η μαμά που έκανες τις περισσότερες γκάφες,τις μεγαλύτερες τρέλες και τα πιο «ακατάλληλα» πράγματα για ένα παιδί και τελικά ήταν τα πιο κατάλληλα που μπορούσα να φανταστώ. Γιατί οοοοο,τι κι αν συνέβαινε γινόταν με γνώμωνα την αγάπη.
Γιατί οοό,τι κι αν είχες να αντιμετωπίσεις στην ζωή σου,όσα βάσανα,όσους εξωτερικούς παράγοντες,όσα άγχη,όσες δύσκολες στιγμές,εσύ πάντα έβρισκες τρόπο να σκορπίζεις φώς.
Είσαι η πιο ανακουφιστική αγκαλιά στο κλάμα μου,η ωραιότερη αγκαλιά στην χαρά μου και το πιο αναγκαίο τηλεφώνημα μου.
Σ ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για την ζωή που έζησα χάρη σε εσένα-δεν εννοώ τα υλικά γιατί άλλωστε δεν τα είχαμε πάντα- την γεμάτη αγάπη ζωή εννοώ.
Σε ευχαριστώ για τα γέλια που μου έχεις χαρίσει. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να φροντίζω όποιον με χρειάζεται. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να κάνω πάντα ο,τι περνάει απ το χέρι μου για να δω έναν άνθρωπο να χαμογελάει είτε γνωστό μου είτε άγνωστο. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζητάω συγνώμη και να βλέπω τα λάθη μου.Σε ευχαριστώ που με έμαθες να με αφορούν οι γύρω μου.
Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ♥️
Κι όταν μετά απο χρόνια μιλάω για σένα θα έχω σίγουρα να πω με ένα γιγαντιαίο χαμόγελο «η μαμά μου γεννήθηκε,έκανε τον κόσμο καλύτερο,έκανε τους γύρω της να χαμογελάσουν & να γελάσουν,έδωσε ότι είχε και δεν είχε για όλους και μετά μας έκανε ομορφότερους ανθρώπους» .
Η ευχή μου είναι να είσαι πάντα γεμάτη απο αγάπη,γεμάτη απο φως,γεμάτη απο αλήθεια,γεμάτη απο ανθρώπους που σου δίνουν ωραία συναισθήματα. ♥️
💫
Σ’αγαπω,σ ευχαριστώ!
Άλλες φορές με μεγάλωσες εσυ,άλλες σε μεγαλωσα εγώ πάντως κοιτώντας πίσω…ωραία μεγαλώσαμε μαμά ,και τα καταφέραμε 🌻
💫
Έκανες ο,τι καλύτερο μπορούσες…και αυτό σε κανείς μια τέλεια μανούλα.
♥️
@vickystavropoulouofficial

Ιδού και η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Μια πολύ ξεχωριστή σχέση

Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα της αλλά και με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη με τον οποίο εκείνη επέλεξε να τη μεγαλώσει, ζώντας όλοι μέσα το ίδιο σπίτι.

Δανάη Μπάρκα: "Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους"

«Προτιμώ να δουλεύω με τον Χρήστο. Η μαμά μου έχει τον αμάζευτο. Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα», είχε πει κάποια στιγμή σε συνέντευξή της η Δανάη η οποία έχει σίγουρα κληρονομήσει το χιούμορ και το οξύ πνεύμα της της μητέρας της.