Τάσος Ξιαρχό: "Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε"

03.11.2021
Τάσος Ξιαρχό: "Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε"
Οι πρώτες δηλώσεις του χορευτή μετά την εξαφάνιση του

Μετά το χάος αρνητικών σχολίων που προκάλεσε η ανάρτηση του στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό είχε εξαφανιστεί, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών, απειλούσε με αυτοκτονία, και αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό το έσκασε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε επίδειξη μόδας η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη [photos]

Μιλώντας στην εκπομπή "Super Κατερίνα”, ο ίδιος τόνισε ότι έφυγε μόνος του από το νοσοκομείο και πήγε στην αστυνομία για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

"Χθες το απόγευμα αποφάσισα να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Και επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Είπαν ότι το έσκασα και πήγα να γλιτώσω, αλλά ούτε καν. Ούτε καν μπήκα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, ήταν σε ένα απλό αυτοκίνητο για να μην κινήσουμε υποψίες. Όλα είναι πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς. Ήθελαν να με βοηθήσουν. Εγώ παραμένω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί ήθελαν να με βλέπουν για δυο μέρες. Μου βρήκαν ένα δωμάτιο για να μείνω με μια φίλη μου, γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος μου αυτές τις μέρες. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε" είπε ο ίδιος.