Lady Gaga: "Ζούσα σα το ρόλο μου στο 'House of Gucci' για περισσότερο από ένα χρόνο"

03.11.2021
Lady Gaga: "Ζούσα σα το ρόλο μου στο 'House of Gucci' για περισσότερο από ένα χρόνο"
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια λέει ότι μιλούσε με την προφορά της Patrizia Reggiani για εννέα μήνες, ακόμη και εκτός κάμερας

Λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα του "House of Gucci" του Ridley Scott, η Lady Gaga, η οποία πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία υποδυόμενη την Patrizia Reggiani, λέει πώς βυθίστηκε έντονα στον ρόλο για περισσότερο από ένα χρόνο.

House of Gucci: Το νέο τρέιλερ της ταινίας αποτυπώνει την εξαιρετική ερμηνεία της Lady Gaga [video]

"Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να το δουλεύω", είπε σε πρόσφατη συνέντευξη για τη βρετανική Vogue. "Και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: Έζησα ως εκείνη για ενάμιση χρόνο. Δεν βγήκα ποτέ από το ρόλο. Έμεινα μαζί της". Μεταξύ άλλων, αυτό περιελάμβανε να μιλάει με ιταλική προφορά για ολόκληρους εννέα μήνες. "Άρχισα να ζω με έναν τρόπο που ό,τι έβλεπα, οτιδήποτε άγγιζα, άρχισα να προσέχω πού και πότε μπορούσα να δω χρήματα. Άρχισα να βγάζω και φωτογραφίες. Δεν έχω αποδείξεις ότι η Patrizia ήταν φωτογράφος, αλλά σκέφτηκα ως άσκηση, και βρίσκοντας τα ενδιαφέροντά της στη ζωή, ότι θα γινόμουν φωτογράφος. Πήρα την κάμερά μου όπου κι αν πήγαινα. Παρατήρησα ότι η Patrizia αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα".

Δεδομένου ότι η Gaga μπήκε τόσο βαθιά στον ρόλο, δεν είναι περίεργο το ότι δήλωσε πως είχε "ψυχολογικές δυσκολίες" προς το τέλος των γυρισμάτων. "Θυμάμαι ότι πήγα στην Ιταλία μια μέρα με ένα καπέλο για να κάνω μια βόλτα. Δεν είχα κάνει βόλτα για μήνες και με έπιασε πανικός. Νόμιζα ότι ήμουν σε πλατό ταινίας. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να αποδώσω αληθινά δικαιοσύνη σε αυτήν την ιστορία μόνο αν την προσέγγιζα με το μάτι μιας περίεργης γυναίκας που ενδιαφερόταν να έχει δημοσιογραφικό πνεύμα, ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα το τι συνέβαινε".

Η ταινία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 26 Νοεμβρίου.