Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε επίδειξη μόδας η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη [photos]

02.11.2021
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε επίδειξη μόδας η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη [photos]
Σε εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας έδωσε το "παρών" το θύμα της τραγικής υπόθεσης με το βιτριόλι, δηλώνοντας δυναμικά παρούσα και στη ζωή.

Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της δίκης η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες για έναν τελείως διαφορετικό λόγο και με μία τελείως διαφορετική εμφάνιση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη - Τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου [video]

Καλεσμένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της δοκιμασία της στο πλάι της, η Ιωάννα παραβρέθηκε στη επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου, μια ολοσωμη φόρμα του οποίου φορούσε κιόλας.

«Αγαπώ τη μόδα, νιώθω πολύ άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση με αυτή τη φόρμα, που ήταν και το ζητούμενο», είπε, μεταξύ άλλων στην κάμερα η Ιωάννα

Η Ιωάννα πόζαρε μαζί με την Αννίτα, την κόρη της, Teressa Humbert και τον Χάρη Σιανίδη, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων του οποίου είχε αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης.

«Η πιο όμορφη φίλη μου @paliospirou.joanna !! Σε ευχαριστώ πολύ που με τίμησες απόψε αγαπημένη μου…Η ζωή συνεχίζεται και είναι πανέμορφη όπως και εσύ🙏🏼», έγραψε ο Χάρης Σιανίδης στην ανάρτηση που μοιράστηκε με την αφορμή.

Μαμά και κόρη μαζί στην πασαρέλα

Στο πλαίσιο της επίδειξης, η Αννίτα Ναθαναήλ περπάτησε πλάι πλάι με την κόρη της φορώντας ρούχα του Τάσου Μητρόπουλου. Μαμά και κόρη έδειξαν να το απολαμβάνουν στο έπακρο και εντυπωσίασαν!

Ιδού απόσπασμα από τη συνέντευξη και το σόου, όπως προβλήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open "Ποιος είναι πρωινιάτικα;"