Ο Άκης Πετρετζίκης κουρεύτηκε για το παιδί του και εξηγεί γιατί [video]

01.11.2021
Ο Άκης Πετρετζίκης κουρεύτηκε για το παιδί του και εξηγεί γιατί [video]
Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του ο έλληνας σεφ και μιλά πρώτη φορά μετά τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του.

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την κάμερα του "Happy Day" μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό του όταν έμαθε ότι με τη σύντροφό του περιμένουν παιδί.

"ΟΚ, είπαμε. Πρέπει να βρούμε χρόνο", είπε ο Άκης και προχώρησε σε αλλαγές του προγράμματός του. Μεταξύ αυτών ήταν η χρήση του κινητού αλλά και το... κούρεμα!

Άκης Πετρετζίκης: Η γλυκιά αλλαγή που έκανε στο προφίλ του μετά τη γέννηση του γιου του

Μέχρι και 2 ώρες τη μέρα ξόδευε στο κινητό του πριν γίνει πατέρας ο πρώτος έλληνας Master Chef και τώρα πια, απλά "χτυπάει, το σηκώνω, απαντάω και το αφήνω", εξηγεί ο ίδιος. Όσο για το μαλλί; "Κουρεύτηκα γιατί χρειαζόμουν 15 με 20 λεπτά για να τα στεγνώσω", είπε ο Άκης τονίζοντας ότι έψαχνε να αυξήσει τον ελεύθερό του χρόνο από όπου μπορούσε.

Στη συνέχεια η Σταματίνα ρώτησε τον Άκη τι ήταν αυτό που βρήκε στη γυναίκα του και προχώρησε σε γάμο και παιδί. "Εγώ θέλω μόλις μπαίνω στο σπίτι να έχω ηρεμία και ησυχία. Αφήνω τη δουλειά εκτός. Όλα είναι ωραία μέσα στο σπίτι. Άρα είπα ότι αυτό θα ήθελα να το έχω μια ολόκληρη ζωή. Είναι πολύ απλό", εξήγησε με χαμόγελο και την ευτυχία να ξεχειλίζει!

Άκης Πετρετζίκης: Μοιράστηκε 10 απίθανες φωτογραφίες από τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του - Συγκινούν τα λόγια του

Στη συνέχεια μίλησε και για τον γάμο του και πόσο τον απόλαυσε, ενώ τόνισε πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται έναν γάμο ένας άντρας και μια γυναίκα!

Ιδού και το βίντεο: