«Παίρνω κάθε μέρα στο τηλέφωνο της Αλίκης και αυτός που το έχει με βρίζει»

09.10.2021
«Παίρνω κάθε μέρα στο τηλέφωνο της Αλίκης και αυτός που το έχει με βρίζει»
Ποια έκανε αυτή τη δήλωση;

Η στενή φιλία και το συναισθηματικό δέσιμο της Άννας Φόνσου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι γνωστά, και η πρώτη μίλησε πρόσφατα για αυτό στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι και απολύτως τρελαμένοι σε κουτούκι στα Εξάρχεια

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για μία παλαιότερη δήλωσή της η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση, πως παίρνει κάθε μέρα στο τηλέφωνο την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αυτός που το σηκώσει τη βρίζει.

Η χλιδάτη βάφτιση της κόρης του Mr Nammos στο Μονακό

Η φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η ηθοποιός είχε πει: "Δεν μοιάζαμε με την Αλίκη καθόλου. Αλλά μοιάζαμε στη συμπεριφορά, στο χιούμορ, στην πλάκα, στα μαλλιά. Εγώ την ξεσήκωνα. Πρώτα ξεσήκωνα την Μπριζίτ Μπαρντό και μετά τη Βουγιουκλάκη. Ήταν η αγαπημένη μου. Μου λείπει η Αλίκη, κάθε μέρα, στις 4, την παίρνω τηλέφωνο από συνήθεια γιατί ήταν η ώρα που ξύπναγε. Οι παραγωγοί μας ήθελαν τσακωμένες, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε την φιλία μας".

Η σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Η ίδια είχε μιλήσιε επίσης για τον Ντίνο Ηλιόπουλο, λέγοντας: "Με τον Ντίνο ήμασταν ερωτευμένοι. Δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Του χρωστάω, γιατί με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκε, ο Ντίνος άργησε να μου ξαναμιλήσει".