Η Madonna αποκαλύπτει το πράγμα για το οποίο μετανιώνει περισσότερο στη ζωή της - «Ήθελα να αυτοκτονήσω», παραδέχτηκε [video]

08.10.2021
Η Madonna αποκαλύπτει το πράγμα για το οποίο μετανιώνει περισσότερο στη ζωή της - «Ήθελα να αυτοκτονήσω», παραδέχτηκε [video]
Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon ήταν η βασίλισσα της ποπ και μίλησε για όλα χωρίς φόβο και πάθος, ενώ κάποια στιγμή αποκάλυψε και τα οπίσθιά της στο κοινό!

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ με τίτλο "Madame X", η Madonna εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon και υπήρξε "λαλίστατη", χαρίζοντας στους fans της μια, πραγματικά, απολαυστική συνέντευξη, αντάξια της φήμης της και με αποκαλύψει... παντός είδους.

Οι ταινίες για τη ζωή της

Αρχικά η Madonna αποκάλυψε ότι μπήκε στη διαδικασία να γυρίσει μία ταινία με θέμα τη ζωή της γιατί όλες οι ταινίες που γυρίστηκαν για εκείνη ήταν άθλιες. Τώρα μάλιστα υπήρχε ακόμη μία στα σκαριά. Της έστειλαν το σενάριο και το βρήκε άθλιο επίσης, ενώ είχε πολύ έντονες αντιρρήσεις σχετικά με τον σκηνοθέτη τον οποίο είχαν επιλέξει για να τη γυρίσει. Χωρίς να τον κατονομάζει η σταρ εξήγησε όιτ πρόκειται για έναν γνωστό μισογύνη που δεν εκτιμά ούτε αντιλαμβάνεται τις γυναίκες, στο ελάχιστο.

"Ποιος καλύτερος για να γυρίσει μια ταινία για εμένα από εμένα;", είπε χαρακτηριστικά.

Madonna: Καπνίζει μαριχουάνα και δηλώνει ερωτευμένη με τον 27χρονο χορευτή της

Τα "όχι" που είπε σε ρόλους και μία αποκάλυψη για αυτό που της στοίχισε περισσότερο

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Kimmel θέλησε να μάθει αν είχε μετανιώσει που απέρριψε έναν ρόλο στην ταινία "Showgirls" και αυτόν της Catwoman στην ταινία Batman, τον οποίο, βέβαια, ερμήνευσε αριστουργηματικά η Michelle Pfeiffer [φωτό κάτω]

Το πρώτο "Όχι" δεν το μετάνιωσε καθόλου αλλά το δεύτερο πολύ, απάντησε η Madonna προχωρώντας σε μια αποκάλυψη και μια παραδοχή που προκάλεσε αίσθηση.

"Ξέρεις, είπα Όχι και στο Matrix", είπε η Madonna συμπληρώνοντας πως όταν είδε περί τίνος επρόκειτο, κόντεψε να σκάσει. "Ήθελα να αυτοκτονήσω. Είναι από τις πιο ωραίες ταινίες όλων των εποχών", συνέχισε, αναφερόμενη, προφανώς στον ρόλο της Trinity, τον μόνο γυναικείο ρόλο στην ταινία, που τελικά έπαιξε η Carrie-Anne Moss.

Ιδού και το απόσπασμα...

Η κόρη της Madonna με το νυφικό από το "Like a Virgin"

Τα αποκαλυπτήρια

Σε κάποια άλλη στιγμή της συνέντευξης η Madonna ξάπλωσε αισθησιακά στο γραφείο του Kimmel και το μίνι που φορούσε αποκάλυψε κάτι παραπάνω από αυτό που θα περίμενε.

"Οι καλλιτέχνες είναι εδώ για να ανησυχήσουν την ηρεμία και ελπίζω να κατάφερα να αναστατώσω λίγο όχι μόνο τη δική σας ηραμία αυτό το απόγευμα αλλά και όλων εκείνων που παρακολουθούν από το σπίτι τους. και το εννοώ με τον καλύτερο τρόπο", είπε η 63χρονη Madonna και ξάπλωσε στο γραφείο, προκαλώντας "χαμούλη". Ο Fallon προσπάθησε να της καλύψει τα οπίσθια όμως εκείνη, αμέσως μετά, σήκωσε μόνη το φουστάκι της και έδειξα τα πάντα. Αυτή είναι η Madonna.