Τζένη Μπαλατσινού: Πρωινή γυμναστική με τον γιο της στην πλάτη - Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε

08.10.2021
Τζένη Μπαλατσινού: Πρωινή γυμναστική με τον γιο της στην πλάτη - Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε
Παντού με το μωράκι της η ελληνίδα παρουσιάστρια.

Πιστή στο fitness πρόγραμμά της η Τζένη Μπαλατσινού, ειδικά μετά και την τέταρτη εγκυμοσύνη της, δεν χάνει προπόνηση για προπόνηση, ακόμη και αν κουβαλάει τα... οικογενειακά βάρη.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω stories πριν από λίγο η ελληνίδα παροσιάστρια και πρώην μοντέλο αποτελεί έμπνευση και προσθέτει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

Η Τζένη Μπαλατσινού κάνει γυμναστική έχοντας τον 10 μηνών Παναγιώτη, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια στην πλάτη της.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους
είναι απίθανες

Η γέννηση του Κικίλια Τζούνιορ

Ο Παναγιώτης Αντώνης Κικίλιας, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του είναι το τέταρτο παιδί για την Τζένη Μπαλατσινού και το πρώτο για τον υπουργό Τουρισμού, ο οποίος είχε μοιραστεί την είδηση της γέννησής του (ανήμερα Χριστουγέννων) με μεγάλη συγκίνηση.

"Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή,συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη", έγραφε ο περήφανος "χαζομπαμπάς" και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Η συνάντηση με τη Naomi Campbell στο Παρίσι

Πριν δυο μέρες η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας μοιράστηκε μία φωτογραφία από έξοδό της στην Πόλη του Φωτός και μάθαμε ότι είχε συναντηθεί με το ζεύγος Κικίλια - Μπαλατσινού.

Ο υπουργός Τουρισμού βρέθιηκε στο Παρίσι για τα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης Top Resa, με στόχο να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό και η Τζένη Μπαλατσινού -όπως και η Naomi εξάλλου- για τη γαλλική Εβδομάδα Μόδας.

Ιδού και το στιγμιότυπο που έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τη Naomi Campbell
Η ανάρτηση του top model