Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Σήμερα ο γάμος τους και η βάφτιση του γιου τους - Πώς θα ονομάσουν τον μικρό

27.09.2021
Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Σήμερα ο γάμος τους και η βάφτιση του γιου τους - Πώς θα ονομάσουν τον μικρό
Διπλή χαρά για τον έλληνα σεφ και τη σύντροφό του σήμερα.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Άκη Πετρετζίκη και την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μιχαήλ να παντρεύονται χθες, Κυριακή 26/9/2021, χωρίς να γίνεται λόγος για βαφτίσια.

Τελικά, τα μυστήρια θα είναι δύο και πραγματοποιούνται σήμερα (27/9/2021) το πρωί στις 11:30, όπως μετέφερε η εκπομπή "Mega Καλημέρα" κάμερα της οποίας βρίσκεται έξω από το κτήμα που θα τα φιλοξενήσει.

Πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη φωτογραφία του υιού, αλλά και η πρώτη selfie με τη σύντροφό του

Γάμος και βάφτιση μαζί

Σε πολύ κλειστό κύκλο μαθαίνουμε ότι θα παντρευτούν και θα βαφτίσουν τον γιο τους σε λίγη ώρα ο Άκης και η Κωνσταντίνα. Ο πρώτος έλληνας Master Chef κρατά γενικά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται, ότι κινείται και σε αυτές τις πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Όπως έκανε και για με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και με τη γέννηση του γιου του, ο Άκης, σίγουρα θα μοιραστεί τις χαρές του αλλά όπως επιλέξει ο ίδιος. Η ώρα η καλή!

Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες διακοπές με τον υιό, η κούκλα σύντροφός του και οι απίστευτοι κοιλιακοί του [photos]

Το όνομα που θα πάρει ο Πετρετζίκης Junior

Ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του πριν από λίγο καιρό και, χωρίς να το πει ξεκάθαρα, έδωσε ένα στοιχείο για το όνομα που θα του δίνανε. AP διαβάζουμε πάνω στο φούτερ του νεαρού και ενώ αρχικά πιστεψαμε ότι αφορούσε στο όνομα του μπαμπά, το θέμα διευκρινίστηκε μετά το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα.

Αχιλλέας, λοιπόν, θα λέγεται ο μικρός και εμείς να ευχηθούμε "Η ώρα η Καλή" και "Καλό Όνομα" στην όμορφη οικογένεια.