Αυτοί είναι οι 5 πιο ηχηροί χωρισμοί διασήμων – μέχρι τώρα - για το 2021

27.09.2021
Αυτοί είναι οι 5 πιο ηχηροί χωρισμοί διασήμων – μέχρι τώρα - για το 2021
Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να βλέπουμε ζευγάρια να τραβάνε χωριστούς δρόμους, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να είναι για καλό. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις για μερικούς από τους πιο διάσημους χωρισμούς που ανακοινώθηκαν φέτος μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Απρίλιο μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. «Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους στο Today. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές μας επιχειρήσεις και project. Ευχόμαστε τα καλύτερα o ένας για τον άλλον και τα παιδιά. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε όλους όσους έστειλαν γλυκά λόγια και συμπαράσταση». Η Jennifer όπως ήδη θα γνωρίζεις είναι και πάλι μαζί με τον Ben Affleck.

Zoë Kravitz και Karl Glusman

Η Zoë υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Karl μετά από ένα χρόνο γάμου, τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά μόλις τον Ιανουάριο ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε την είδηση στο People. Δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες.

Elliot Page και Emma Portner

Ο Elliot υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Emma μετά από τρία χρόνια γάμου τον περασμένο Ιανουάριο. «Μετά από πολλή σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο μετά τον χωρισμό μας το περασμένο καλοκαίρι», ανέφερε το δίδυμο σε δήλωση του. «Έχουμε απόλυτο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και παραμένουμε στενοί φίλοι».

Ana de Armas και Ben Affleck

Η Ana και ο Ben αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τον Ιανουάριο μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης. Σύμφωνα με το People, η Ana ήταν αυτή που το «διέκοψε». Μια πηγή πρόσθεσε, «Η σχέση τους ήταν περίπλοκη. Η Αna δεν ήθελε να είναι μόνιμα στο Λος Άντζελες και ο Ben προφανώς έπρεπε να βρίσκεται εκεί, αφού τα παιδιά του ζουν στο Λος Άντζελες».

Kim Kardashian και Kanye West

Μετά από πολλές εικασίες, η Kim υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Kanye μετά από έξι χρόνια γάμου. Το Variety ανέφερε ότι ο χωρισμός ήταν «φιλικός» και ότι η Kim ζήτησε κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, North, Saint, Chicago και Psalm. Σύμφωνα με το E! News, απλώς «απομακρύνθηκαν». Μια πηγή πρόσθεσε, «Προσπάθησε να του δώσει μια ευκαιρία. Ήθελε να το κάνει αυτό πέρυσι. Η Kim έδωσε αρκετό χρόνο, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσει. Δεν υπήρξαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Κανείς δεν έκανε τίποτα κακό».