Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Εικόνες και βίντεο από τον γάμο τους

26.09.2021
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Εικόνες και βίντεο από τον γάμο τους
Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους έζησαν χθες βράδυ οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές έχοντας δίπλα τους τις δυο κορούλες τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα (και αγαπητά) ζευγάρια στον χώρο του ελληινικού αθλητισμμού αλλά και της ευρύτερης ελληνικής σόουμπιζ. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν παραδεχτεί δημόσια πως υπήρξαν για πολλά χρόνια φίλοι πριν νιώσουν τη σχέση αυτή να αλλάζει.

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος» είχε πει ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Χρήστος Μάστορας βάφτισε την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση - Ιδού το γράμμα που της έγραψε

Τώρα πια, ήδη γονείς δύο κοριτσιών, ο Λευτέρης και η Βασιλική ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου και αμέσως μετά, γιόρτασαν την ένωση αυτή με τους αγαπημένους τους φίλους σε ένα ατελείωτο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή βραδιά η οποία τα είχε όλα: Γέλια, συγκίνηση, χορό, τραγούδι, λαμπερούς καλεσμένους και τον Ηλία Μπόγδανο να τα δίνει όλα στη σκηνή.

%PHOTO5%

Ιδού μια συρραφή των ωραιότερων στιγμών της χθεσινής βραδιάς, όπως συνελέγησαν από αναρτήσεις φίλων στα social media.