Άκης Πετρετζίκης: Παντρεύεται την Κυριακή

24.09.2021
Άκης Πετρετζίκης: Παντρεύεται την Κυριακή
Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο πρώτος έλληνας Master Chef, δυόμιση μήνες μετά την άφιξη του γιου του.

Η είδηση ακούστηκε και από τη διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous, η οποία, παρεμπιπτόντως ήταν η πρώτη που είχε αποκαλύψει ότι ο Άκης θα γινόταν πατέρας, όμως αργότερα επιβεβαιώθηκε από τη Φωτεινή Πετρόγιαννη της εκπομπής "Πρωινό".

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύονται την ερχόμενη Κυριακή (26/9/2021), όμως η δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες (παρότι έδειξε ότι τις γνώριζε) για να μην φέρει σε δύσκολη θέση το ζεύγος, που, προφανώς, θέλει να τελέσει το μυστήριο μακριά από τις κάμερες.

Άκης Πετρετζίκης: Δεν τρώνε τα παιδιά κολοκυθάκια; Κάν' τα πίτσα και θα τρελαθούν

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε ότι θα γινόταν πατέρας με ένα πολύ χαριτωμένο σκίτσο μοιράστηκε στα stories του. Ένας μάγειρας που κρατά στο χέρι του ένα ταψί και ένα χαρακτηριστικό Gif που γράφει Loading σε μια άκρη. Το Swipe Up που πρόσθεσε στην ανάρτηση, όμως, παρέπεμπε στο site του και συγκεκριμένα στη συνταγή του γλυκού "Μπαμπάς", οπότε, έτσι τα είπε όλα!

Η άφιξη του Πετρετζίκη Junior

Στις 2 Ιουλίου ο Άκης ενημέρωσε τον κόσμο για τη γέννηση του υιού μέσα από μία ανάρτηση με την οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού. .

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤, έγραφε στη λεζάντα ο περήφανος μπαμπάς όταν μοιράστηκε την είδηση της "υψηλής άφιξης" αλλά και την πρώτη φωτογραφία του παιδιού του.

Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες διακοπές με τον υιό, η κούκλα σύντροφός του και οι απίστευτοι κοιλιακοί του [photos]

Ο έρωτας με την Κωνσταντίνα

Οι φήμες θέλουν τον έρωτα με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα, να έχει ξεκινήσει μέσω social media και να άνθισε πολύ γρήγορα. Τώρα πια οι δυο τους μαζί με το μωράκι τους αποτελούν ήδη οικογένεια. Δεν έχουμε ακούσει για βάφτιση την Κυριακή, οπότε συμπεραίνουμε ότι το μυστήριο αυτό θα ακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο. Θα μάθουμε νεότερα αργότερα. Προς το παρόν, να ευχηθούμε "Η ώρα η Καλή" στο όμορφο ζευγάρι.