Χοψονίδου - Σπανούλης: Βάφτισαν το 6ο τους παιδί - Η νέα οικογενειακή φωτογραφία και το νέο λουκ του Βασίλη

01.09.2021
Χοψονίδου - Σπανούλης: Βάφτισαν το 6ο τους παιδί - Η νέα οικογενειακή φωτογραφία και το νέο λουκ του Βασίλη
Και το όνομα αυτής: Αλεξάνδρα! Ο, δε, μπαμπάς... αγνώριστος!

Μεγάλες χαρές για τη μεγάλη οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου καθώς ήρθε η ώρα να βαφτιστεί και το έκτο τους παιδάκι. Το κοριτσάκι, που συμπληρώνει τα "ζευγαράκια" της πολύτεκνης οικογένειας (3 αγόρια και 3 κορίτσια) πήρε το όνομα Αλεξάνδρα και η μαμά Ολυμπία την απαθανάτισε σε μια γλυκύτατη φωτογραφία με τις δυο νονές της. Ιδού και να ζήσει!

Ολυμπία Χοψονίδου: "Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου, προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου"

Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και τότε ο λαρισαίος μπασκετμπολίστας, που, για την ιστορία πριν από λίγο καιρό "κρέμασε τη φανέλα του", είχε μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία και τα έξι παιδιά του. Χθες, στα βαφτίσια έχουμε την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία όπου, χωρίς αμφιβολία, την προσοχή τραβά εκείνος καθώς είναι πολύ διαφορετικός. Νέο, φουλ ξυρισμένο look, λοιπόν, για τον Βασίλη Σπανούλη. Ιδού:

Θανάσης, Βασίλης, Δημήτρης, Αιμιλία και Αναστασία τα ονόματα των υπόλοιπων μελών της οικογένενιας, για την ιστορία. Να ζήσει η μικρούλα!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 21:15