Demi Moore: Η τρυφερή αφιέρωση στον Bruce Willis και το σχόλιο της νυν συζύγου εκείνου

21.06.2021
Demi Moore: Η τρυφερή αφιέρωση στον Bruce Willis και το σχόλιο της νυν συζύγου εκείνου
Οι δυο διάσημοι πρώην σύζυγοι έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Bruce Willis και η Demi Moore παντρεύτηκαν το 1987, έκαναν τρεις κόρες και έμειναν μαζί 13 χρόνια. Χώρισαν το 2000 όμως η σχέση τους παρέμεινε ιδιαίτερα φιλική με αποκορύφωμα το ότι πέρασαν όλοι μαζί την καραντίνα του κορονοϊού.

Εκείνη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται συχνά αναρτήσεις αφιερωμένες σε εκείνο και τα κορίτσια τους, αλλά και στη νέα οικογένεια που έχει κάνει ο Bruce με τη νυν σύζυγό του, Emma Hemming, και τις δυο κόρες τους.

Δες τις 5 κόρες του Bruce Willis όλες μαζί σε μια φωτογραφία

Το ίδιο έκανε και χθες, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα. "Ευτυχισμένη γιορτή του πατέρα σε αυτό τον κοριτσοπατέρα. Είμαστε τόσο τυχερές που σε έχουμε", γράφει στη λεζάντα η Demi και μοιράζεται δυο φωτογραφίες. Στη μία είναι ο Bruce με τις κόρες τους, Rumer, Scout και Tallulah και στην άλλη και οι δυο οικογένενειες μαζί.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση άπειρα, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει αυτό της Emma Hemming, η οποία υπογράμμισε την ευτυχία τους που τον έχουν στη ζωή τους.

Για την ιστορία, φυσικά και η νυν κυρία Bruce Willis αφιέρωσε μία ανάρτηση στον αγαπημένο της, τονίζοντας στη λεζάντα την απάντησή του όταν τον ρώτησαν αν θα ήθελε ποτέ να έχει έναν γιο. "Θα είχα ακόμη 5 κόρες", απάντησε εκείνος. Κάτι θα ξέρει!!!