Η οικογένεια Obama γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με μια σπάνια φωτογραφία του Barack με τις κόρες του

22.06.2021
Η οικογένεια Obama γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με μια σπάνια φωτογραφία του Barack με τις κόρες του
Οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν την Ημέρα του Πατέρα και αν υπάρχει μια οικογένεια που πάντα μας αρέσει να βλέπουμε, είναι οι Obamas.

Η Μichelle Οbama μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία των παιδιών της Sasha και Malia, από τον Λευκό Οίκο, μαζί με τον πατέρα τους, τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama. Η Michelle συμπεριέλαβε ακόμη και ένα πολύ γλυκό μήνυμα για να τιμήσει όχι μόνο τον Barack αλλά και όλους τους μπαμπάδες του κόσμου.

Η Michelle έγραψε «Happy #FathersDay σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω - ειδικά τον μοναδικό @BarackObama! Οι κόρες μας δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν ένα καλύτερο πρότυπο. Είμαστε τόσο τυχερές που σε έχουμε στη ζωή μας». Αν κάποιος ξέρει πώς να κάνει ένα post-αφιέρωμα, αυτή είναι η Michelle.

Την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκε μία υπέροχη throwback φωτογραφία της Sasha για τα 20α γενέθλιά της, τόσο στο Τwitter όσο και στο Instagram. Και ναι, τα χρόνια πραγματικά περνάνε σαν νεράκι θα προσθέσουμε εμείς κοιτάζοντας τη φωτογραφία. Ειλικρινά, ανυπομονούμε για τα επόμενα post της Michelle από την όμορφη οικογένειά της.

Γιορτή πατέρα 2021: 10 αναρτήσεις που ξεχώρισαν και μας συγκίνησαν

Νικολέτα Μακρή