Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το χρονικό της 20ετούς σχέσης τους - Πώς ξεκίνησε και πού πηγαίνει

12.05.2021
Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το χρονικό της 20ετούς σχέσης τους - Πώς ξεκίνησε και πού πηγαίνει
Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο έως το 2001, θα μεταφερθούμε σε μια εποχή όταν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ξεκίνησαν τη σχέση τους και πρωταγωνιστούσαν σε μια ταινία που δεν έγινε ποτέ αποδεκτή από τους κριτικούς κινηματογράφου. Και τώρα φαίνεται ότι οι Bennifer κάνουν μια επιστροφή από τις στάχτες αυτής της σχέσης.

Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη σε θέρετρο στη Μοντάνα. Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι ήταν τελείως μόνοι και ναι, «φαίνονταν σαν κανονικό ζευγάρι» ενώ το Ε! είχε την πληροφορία ότι η χημεία τους είναι «εξωπραγματική».

Για να κατανοήσουμε, όμως, πλήρως πόσο σημαντική είναι αυτή η επανένωση, πρέπει να επιστρέψουμε στην αρχή.

Δεκέμβριος 2001

Η Jennifer και ο Ben ερωτεύονται ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα του Gigli, το οποίο, παρεμπιπτόντως πάτωσε στο box office.

Σεπτέμβριος 2002

Η Jennifer και ο Ben αποφασίζουν ανεξήγητα να γυρίσουν μαζί άλλη μια ταινία που ονομαζόταν Jersey Girl.

Νοέμβριος 2002

Ο Ben κάνει πρόταση στη Jennifer με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων. Εκείνη την εποχή, η J.Lo λέει στην Diane Sawyer ότι η πρόταση ήταν «παραδοσιακή, αλλά και με πολύ θεαματικό τρόπο, όπως φυσικά ο Ben θα έκανε… ήταν πολύ, πολύ όμορφο».

Τον ίδιο μήνα, ο Ben πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ από το εμβληματικό Jenny from the Block της J.Lo:

Ιούλιος 2003

Το ζευγάρι εμφανίζεται στην πρεμιέρα του Gigli. Η εικόνα τους; Ελαφρώς αδέξια.

Σεπτέμβριος 2003

Λίγες μέρες πριν από το γάμο τους, οι Bennifer τον ματαιώνουν σε μια κοινή δήλωση – επικαλούμενοι ως λόγο την τρέλα των μέσων ενημέρωσης που τους περιβάλλουν.

«Λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης γύρω από το γάμο μας, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την ημερομηνία. Όταν φθάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε σοβαρά να προσλάβουμε τρεις ξεχωριστές νύφες ως «αντιπερισπασμό» σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι ήταν άσχημο. Αρχίσαμε να νιώθουμε ότι το πνεύμα αυτού που θα έπρεπε να ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας, θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο. Νιώσαμε ότι αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια χαρούμενη και ιερή μέρα, θα μπορούσε να χαλάσει για εμάς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας».

Ιανουάριος 2004

Το ζευγάρι επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους με μια απλή δήλωση από τον εκπρόσωπο της J.Lo που έγραφε: «Επιβεβαιώνεται η αναφορά ότι η Jennifer Lopez τελείωσε τον δεσμό της με τον Ben Affleck. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της».

Ιανουάριος 2015

Η J.Lo δηλώνει στο HuffPost Live ότι «δεν μετανιώνει» για τον Ben, λέγοντας «θα το έκανα ξανά, νομίζω. Θα το έκανα. Ακόμα και το κομμάτι της σχέσης».

Φεβρουάριος 2020

Ο Ben δηλώνει στους New York Times ότι η J.Lo θα έπρεπε να είχε προταθεί για Όσκαρ για το Hustlers, λέγοντας «Θα έπρεπε να είχε προταθεί. Είναι αυθεντική. Κρατάω επαφή κατά καιρούς μαζί της και έχω πολύ σεβασμό γι 'αυτήν. Πόσο φοβερό είναι ότι είχε τη πιο επιτυχημένη ταινία της στα 50 της!».

Μάιος 2021

Ο Ben συγχαίρει την J.Lo για το cover story του InStyle του Μαΐου, λέγοντας: «Παραμένει, μέχρι σήμερα, το πιο σκληρά εργαζόμενο άτομο που έχω συναντήσει σε αυτήν την δουλειά. Έχει μεγάλο ταλέντο, αλλά έχει επίσης εργαστεί πολύ σκληρά γι 'αυτήν την επιτυχία και είμαι τόσο χαρούμενος γι 'αυτήν που φαίνεται επιτέλους να παίρνει τα εύσημα που της αξίζουν». Λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχόταν όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Τον ίδιο μήνα, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό της J.Lo από τον Alex Rodriquez, προκαλώντας εικασίες ότι είναι ξανά μαζί. Θα σας ενημερώνουμε συνέχεια για τις εξελίξεις. Για την ιστορία, πάντως, ο ARod δεν το πήρε και πολύ καλά το θέμα...