Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της "επιστροφής" στο Μega - "Ναι, είναι αλήθεια"

08.04.2021
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της "επιστροφής" στο Μega - "Ναι, είναι αλήθεια"
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για τη τηλεοπτική είδηση της μέρας -και της χρονιάς, εδώ που τα λέμε! Η Ελένη Μενεγάκη, όχι μόνο επιστρέφει στην τηλεόραση, αλλά και εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στο Mega.

"Eγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!", γράφει, μεταξύ άλλων, στην πρώτη της ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega, η παρουσιάστρια που δείχνει ενθουσιασμένη για το αύριο.

Ιδού όλα όσα έγραψε:

Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά....

#eleni #megatv
@megatvcom

Οι λεπτομέρειες, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, θα έρχονται λίγες λίγες!!! Υπάρχει μπόλικος καιρός για να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος "ντόρος" γύρω από το ζήτημα. Δεν είναι και λίγο!

Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν δημοσίως την Ελένη για την κίνησή της αυτή ήταν η Δανάη Μπάρκα, παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη" στο ίδιο κανάλι, όπου και την καλωσόρισε. Ως βασίλισσα!