Θετική στον κορονοϊό η Ελεονώρα Μελέτη - Η ανάρτηση και τα γενέθλια της κόρης της

09.04.2021
Θετική στον κορονοϊό η Ελεονώρα Μελέτη - Η ανάρτηση και τα γενέθλια της κόρης της
Στο κρεβάτι του πόνου η γνωστή παρουσιάστρια και μάλιστα σε μια πολύ ιδιαίτερη συγκυρία.

Με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι τη "χτύπησε" ο Covid. Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης της (στις 13 Απριλίου γίνεται τριών ετών η μικρή Αλεξάνδρα) έκανε το τεστ και βγήκε θετικό!

Όλο αυτό τον καιρό, όπως εξηγεί στην ανάρτησή της που σκοπό έχει να ενημερώσει όλους με όσους είχε έρθει σε επαφή, "κινούνταν κανονικά και πάντα με όλα τα μέτρα", όμως "πλέον τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και τα κρούσματα πολλά".

Τώρα τι θα γίνει την Τρίτη στα γενέθλια της Αλεξάνδρας θα δούμε. Πάντως, την τούρτα με τον κακό λύκο και την "Τοφίτσα" την έχει παραγγείλει! Περαστικά!

Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου... την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»...
Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις...
Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.
Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο ... πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.
Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες.
Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time...
Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!
Κ ας σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ #covid #busted #shithappens

Οι ευχές για περαστικά ήρθαν πολλές και από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σήμερα ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με το Mega.