Paulina Porizkova: Ποζάρει με εσώρουχα και ζαρτιέρες στα 55 και εξηγεί πώς έχει ΑΥΤΟ το κορμί

19.03.2021
Paulina Porizkova: Ποζάρει με εσώρουχα και ζαρτιέρες στα 55 και εξηγεί πώς έχει ΑΥΤΟ το κορμί
Το διάσημο μοντέλο έκανε μία ακόμη ανάρτηση που προκάλεσε τεράστια αίσθηση -και δικαίως!

Η Paulina Porizkova είναι μία από τις γυναίκες που καθιέρωσαν τον όρο Top Model μαζί με τις υπόλοιπες καλλονές της "σειράς" της, βλ. Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista, μεταξύ άλλων.

55 ετών σήμερα, η Τσέχα καλλονή παραμένει εντυπωσιακή έχοντας αγκαλλιάσει με αγάπη τον χρόνο που περνά και τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως το να μεγαλώνει κανείς δεν χρειάζεται να είναι κάτι κακό, απλά πρέπει να αντιληφθεί ο καθένας πως είναι μοιραίο, άρα να χαλαρώσει και να κάνει το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Porizkova μοιράζεται πολύ συχνά πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, αλλά και εικόνες που προκαλούν μεγάλη συζήτηση, όπως μια ολόγυμνη φωτογρφία πρόσφατα.

Ταραχή έχει προκαλέσει και η πιο πρόσφατη ανάρτησή της όπου ποζάρει με την πλάτη φορώντας μόνο εσώρουχα και ζαρτιέρες και, πραγματικά, μας κόβεται η ανάσα!

Εξηγεί, λοιπόν, στη λεζάντα ότι καμαρώνει για το σώμα της (και πολύ καλά κάνει) και δεν θα ανεχτεί σχόλια αρνητικά περί πόζας και τα σχετικά, ενώ μας ενημερώνει ότι "χρωστάει" στο pilates, στον χορό και το bodysculping, το οποίο γνωρίζουμε ότι προτιμούν πολλές διάσημες κυρίες, παρεμπιπτόντως, όπως η JLo και η Kim Kardashian.

Γιατί, ναι, καλά και τα γονίδια, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς, έτσι; Τον νου μας κορίτσια...